Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő, ha a férjemnek potenciaproblémái vannak?
"Talán mégsem jó kapcsolat az, amiben az ember önbecsülése leépül."
Bizony, hogy nem jó kapcsolat. Örülök, hogy fény gyúlt az éjszakában végre. Ennek a házasságnak lőttek,ha tetszik, ha nem. Így nem lehet élni, ill. vannak akik tudnak, de igényesebb emberek nem.
A potencianövelőt megkérdezted tőle, hogy mit szól hozzá?
Ha fogdos , meg csókolgat ahogy írtad, akkor biztos, hogy kíván.
Bár én férfiként mondom, hogy szerintem Te nem szereted őt igazán. Van egy probléma amiről nem tehet, egyébként minden jó. Te nem kiállsz mellete és segítesz neki, hanem ehelyett ultimátumot adsz neki. Gondold el, hogy mi van az ő önbecsülésével. Akarattal nem tudja befolyásolni, hogy felálljon neki. Vagy úgy gondolod, hogy ez parancsra megy? Írtad, hogy nagyon rossz időszakon ment keresztül.A férjed helyében ezek után én akarnék elválni tőled. Bocs, de szerintem jobbat érdemel nálad.
Azért nem kezdeményezet szexet, mert félt, hogy nem fog felállni neki. Nem azért mert nem kívánt, hiszen fogdosott.
Elmesélek egy történetet. Hátha segít. A feleségem szűz volt amikor összejöttünk. Nagyon félt a dologtól, úgyhogy 2 évig vártam rá. Addig is kielégítettük egymást persze szájjal. Egy percig meg nem fordult a fejemben, hogy elhagyjam pedig én is nagyon vágytam a szexre vele. Szerintem Te nem szereted igazán, mert akkor szex nélkül is kéne.
Szerintem nem reménytelen a helyzet. A megoldás összefoglalva, sok őszinte kommunikáció, türelem, rengeteg együtt töltött minőségi idő, potencianövelő, hosszú előjáték, esetleg szexis fehérneműk.
Én drukkolok nektek. És átérzem mindekettőtök problémáját. Remélem sikerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!