Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a teendő, ha a férjemnek potenciaproblémái vannak?
Ha nincs semmilyen szív és érrendszeri gondja akkor próbálja ki a kamagrát.
Vannak minimális mellékhatásai viszont az önbizalmat is helyre lehet vele tenni rendesen.
Nálunk is hasonló a helyzet, a férjem is hajlamos szorongani minden apróságon, mindent túlparáz, és ez a potenciájára nagyon rossz hatással van. Általában akkor jobb, amikor kicsit kibeszéljük a szorongása okait- akár most a vírus miatti gazdasági összeomlás, akár a jövő lehetőségeinkről van szó, a munkahelyi problémáiról, most nálunk úton a baba, gondolhatod, hogy egy alapból szorongó személyiség ezt hogy kezeli :D De nem az van, hogy akkor én bepróbálkoznék nála, és előtte beszélgetünk egy órát-másfelet, hanem csak úgy, vacsi közben vagy valami, és akkor pár órával később vagy másnap már ő közeledik. Biztatom arra, hogy menjen pszichológushoz, és nem a potenciaproblémával, hanem a szorongás kezelésével, mert nálunk egyértelműen ez a probléma forrása, és szerintem nálatok is itt kéne megfogni a dolgot.
Amikor voltak olyan problémái, hogy megpróbálta magára erőltetni a szexet, és egyszerűen nem volt merevedése, akkor minden erőmmel azon voltam, hogy azt éreztessem vele, ez nem akkora probléma, mint amilyennek gondolja, agyon lett csókolgatva meg ölelgetve, biztosítottam róla, hogy ettől függetlenül is nagyon szeretem és nem fogom emiatt elhagyni. Nem hazudok, volt párszor, hogy elsírtam magam (főleg most a terhességem alatt, ugye nagy pocak meg minden), hogy nem kíván és hogy mennyire rosszul esik ez az egész, de akkor meg ő pátyolgatta a lelkem, és valahogy mindig meg tudtuk beszélni, így legkésőbb pár nap múlva mindig visszaállt a boldog rend. Nem egyszerű, nem jó kicsit sem, de a türelem és a megértés nálunk egész hatékonynak bizonyul.
Egyébként szerintem az nem jó módszer, hogy nem beszélsz vele és haragszol rá, ahelyett, hogy ezt megbeszélnéd vele. Nem fog ettől mágikusan varázsütésre felállni neki mindig, de ha nem is tudja, hogy neked lelkileg ez mennyire megterhelő, akkor tényleg ellesz, mint hal a vízben alkalmankénti orállal. Ennek így semmi értelme, akkor már vesszetek össze rendesen egyszer, adjátok ki magatokból minden dühötöket és feszültségeteket, és beszéljetek át mindent, keressetek valami megoldást, mert különben változni nem fog semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!