Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-50-60-asok! Hogy lehet kibírni ha megszűnik a szex a házasságban?
Klimax, libidóhiány, potenciagond...bármi miatt is, de megszűnik.
De megcsalni meg nem akarod, mert egyéb téren minden rendben van a házasságban.
Hogy lehet azzal a tudattal élni, hogy soha többé nem fogsz szexelni?

Érdemes megnézni a "Minden végzet nehéz" C. Filmet. Ott is bőven 50 feletti szereplőkről van szó.
Szerintem kell valami újdonság a kapcsolatba. Elméletileg nők számára is van olyan, ami növeli a libidót, egyébként a sport is ilyen. :)
Lehet nem releváns amit írok, én eléggé fiatal vagyok, de így látom.

#3: igen, a kívülállók szeretik ezt mondani. De a valóság más, mint a képzelet.
A legtöbben nem ugranak egyből a mélyvízbe, az élet nem fekete meg fehér, hogy van aki sosem csalja meg a párját, meg van aki azonnal beleugrik, és a kettő között nincs semmi.
A legtöbb ember nem ugrik fejest, de egy idő után (és ez sokaknál években mérhető) felőrlődik, és sokszor nem is feltétlenül proaktívan, keresve a lehetőséget, de benne találja magát.

6. Durva, én később sem tudnám elképzelni nélküle, pedig tényleg nem ez a korosztály vagyok, nagyon nem. :D
Szerintem a kapcsolat elején tisztázni kellene, kinek mekkora a libidója. Mondjuk ha az enyém csökkenne, szerencsére nem tűnne el. Szerintem nem csak én vagyok így, mint nő. :)

#5: ne beszélj félre kérlek. A kérdés arra vonatkozott, mi van, ha valamilyen okból megszűnik a szex. És rengeteg ilyen eset van. Nem pedig arra, hogy megcsalja-e a párját, ha VAN otthon szex. Attól, hogy te látsz olyan párokat ahol van, még van számos eset ahol meg nincs. A libidó csökkenésének vagy megszűnésének, merevedési zavaroknak stb rengeteg oka lehet, de most nem ez a téma, hanem az, ha bekövetkezik.
#8: megint hülyeségeket beszélsz. Hogy lehet a kapcsolat elején tisztázni, hogy mi lesz 10-20-30 év múlva??
És hogy lehet olyan hülyeséget írni, hogy ha tiéd csökkenne, nem tűnne el? Ezt sosem tudhatod előre, nőknél sem (tudod, azok a fránya hormonok pl...), férfiaknál sem (kapásból tudnék jópár olyan szervi okot sorolni, amitől megszűnik a merevedés, a lelkiekről ne is beszéljünk).
Nem az a baj, hogy műveletlen vagy a témában, nem érthet hozzá mindenki. Hanem az, hogy próbálsz úgy tenni, mintha tudnád miről van szó.

köszi #9-es, helyettem is leírtad a lényeget.
hihetetlen, hogy egyesek mennyire tündérmesének képzelik a hosszú távú kapcsolatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!