Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha pl házasságban a női fél bejelenti, hogy már nem kívánja többé a szexet, mit tesztek?
Első körben megpróbálnám értelmesen leülve megbeszélni hogy mi a baj, mert ha egyik napról a másikra jelenti be akkor ott valami történt a háttérben.
Viszont ha hosszú évek alatt jutottunk el oda, hogy szép lassan fokozatosan kikopott és havi kéthavi szexből mondja hogy akkor ennyi akkor megint más lenne az alap beszélgetés menete. Azt kell mondjam hogy attól hogy valaki ragaszkodó hűséges és elvekkel rendelkezik még bele tud roppanni egy ilyen kapcsolatba (sajnos a szüleimé is ilyen lett a végén így személyesen éltem át).
Ha a szexen kívül minden passzol akkor megpróbálnám kicsit felizzítani a régi tüzet, kicsit jobban odafigyelni az alakomra, némi edzés, esetleg a ruhatár frissítése, közös programok, bízva a sikerben.
Mivel úgy gondolom hogy a szex fontos pillére egy jó kapcsolatnak (kb mint a bizalom) ezért ha hosszú távon nincs akkor vagy véget vetnék a kapcsolatnak, vagy máshol keresnék szexet. Lehet hogy ez szörnyen hangzik, de én így gondolom. Az persze megint más ha valami egészségügyi okból nincs szex (ilyen volt már egy kapcsolatomban, műtét miatt 3 hónapig nem volt semmi) ilyenkor azért más a helyzet, kivárom és türelmes vagyok, és azt is megértem ha utána lassabban állunk vissza a normális mennyiségre.
Viszont ha a szakítás nem megoldható különböző okokból pl gyerekek akinek nem akarjuk hogy csonka családban legyenek, közös hitel (babavárónál és csoknál nem lehet válni ha jól tudom) vagy egyéb okok akkor megbeszélném hogy akkor én mostantól diszkréten de máshol keresem meg a szexet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!