Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szereted a nagy mellek látvány...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szereted a nagy mellek látványát, de kis mellű nővel élsz házasságban, miért?

Figyelt kérdés

2022. máj. 27. 14:34
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert az élet nem csak a mellekről szól
2022. máj. 27. 14:35
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert a mellméret nem minden.
2022. máj. 27. 14:35
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
(de ne értsd félre, ettől még nem lesz rossz dolog a nagy mellek látványa)
2022. máj. 27. 14:36
 4/19 anonim ***** válasza:
92%

ez ösztön, hogy minden férfi megnézi a nagy melleket, formás popsit. Ezen max uralkodni lehet, de a vágy attól még megmarad.

De ez pont olyan mint a nőknél, hogy attól hogy egy pasinak nagy a lompos, de semmi másban nem működik, önmagában kevés bármihez is.

2022. máj. 27. 14:38
 5/19 anonim ***** válasza:
89%
Szeretem, de annyira nem érdekel, nem ezalapján választok partnert, emellett attól hogy szeretek valamit, nem jelenti azt, hogy a kicsit ne szeretném. Nevetségesnek tartom azt, amikor valaki azt hiszi hogy úgy vannak vele az emberek, hogy minél nagyobb annál jobb. Jó a nagy mell, ez tény, de nem értem ettől miért ne lehetne ugyanannyira vagy még jobban vonzó a kicsi? Nekem összképileg mindig a kismellű lányok jönnek be, de a nagy mell is tud tetszeni önmagában. Nincs konkrét idealizált preferencia. Egyik nem jobb a másiknál. Ha szeretem az egyiket, azt nem a másik kárára szeretem, azaz mindkettőt ugyanúgy lehet szeretni. Nevetséges hogy annyi komplexusos ember van aki mindent maga ellen akar fordítani, hogy ezt képtelenek megérteni
2022. máj. 27. 14:38
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Mert mire mész a nagy mellel, ha maga a nő elviselhetetlen vagy nem passzol hozzád??
2022. máj. 27. 14:41
 7/19 anonim ***** válasza:
83%

Először is nem a szex a legfontosabb.

Másodszor a szexben se a mell a legfontosabb.

2022. máj. 27. 15:13
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy fent is írják mert nem a mellek a legfontosabbak. A párom testalkata egyben teljesen klappol ahogy van.
2022. máj. 27. 15:21
 9/19 anonim ***** válasza:
61%

"Először is nem a szex a legfontosabb."

Azért sokunknál ott van a legfontosabbak között

2022. máj. 27. 15:22
 10/19 anonim ***** válasza:
0%

9. Ne általánosíts!

Vagy ha neked lehet akkor szerintem meg a nők nem szeretnek szexelni.

2022. máj. 27. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!