Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mekkora méretig izgatóak a nagy mellek?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert tartok tőle, hogy majd ha gyerekem lesz, hiába marad nagy (vagy lesz még nagyobb) lógni fognak.2022. ápr. 16. 09:01
2/21 anonim válasza:
És, mi a baj vele?
Nem álomvilágban élünk, a nagy mell bizony megereszkedik, ez ilyen. Ha nem a bokádig lóg akkor nincs gond.
3/21 anonim válasza:
Nem nagyon értek a mellméretekhez,nem is kérdeztem meg soha senkitől hogy mekkora..De ha most szép melleid vannak,nem hinném hogy annyira megváltoznak hogy a leendő párodnak ne tettszen,ne aggódj emiatt;)
4/21 anonim válasza:
C D. De termeszetebol adodoan logni fog, ezzel egyutt kell elni, nincs ebbol semmi.
Miert neked mekkora? (Privatba is megirhatod)
5/21 anonim válasza:
én szexeltem nagyobb, lógósabb mellű anyukával, nem zavart
inkább legyen ilyen, mint mű és lufi!
6/21 anonim válasza:
Szerintem a D a tökéletes, a DD még jó, annál nagyobb inkább hátrány.
7/21 anonim válasza:
Bármeddig. Minél nagyobb, annál jobb. Mondjuk még most sem értettem meg, miért baj ha lógnak.
8/21 anonim válasza:
C és D mell még jó annál nagyobb az zavar. Engem a kis mellék is lázba tud hozni.
9/21 anonim válasza:
Engem inkabb a fenék hozz lázba
10/21 anonim válasza:
Engem a kicsik vagy kisebbek izgatnak. 🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!