Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mekkora méretig izgatóak a nagy mellek?
Figyelt kérdés
Azért kérdezem, mert tartok tőle, hogy majd ha gyerekem lesz, hiába marad nagy (vagy lesz még nagyobb) lógni fognak.2022. ápr. 16. 09:01
11/21 anonim válasza:
Minél nagyobb annál jobb, nem baj ha lógnak, inkább még izgatóbbak a lógósabb mellek nekem.
12/21 anonim válasza:
Szerintem akkor is nagyon izgatóak ha lógnak, ne aggódj amiatt.
Mekkorák a melleid?
13/21 anonim válasza:
A cicik mindig is izgatóak lesznek, nőhetnek bármekkorára. Ebbe még a gravitáció sem tud beleszólni!
14/21 anonim válasza:
A B C és talán esetleg lehet hogy van olyan D is ami jó.
15/21 anonim válasza:
D minimum. De lehet F vagy H is. Nem baj ha lóg, annál jobb
17/21 anonim válasza:
Testalkattól is függ szerintem. Egy alacsonyabb vékonyabb lányon D felett már nem olyan jó az összhatás szerintem mintha egy magasabb kicsit erősebb testalkatúnak van E/F kosaras.
19/21 anonim válasza:
Személy szerint oda vagyok a nagy cicikért. Nem baj ha picit lóg. Az a természetes. Ha nagyon lóg az már nem szép. Ha szilikon az sem baj. Abból is van szép. De hiaba vagyok oda a nagy mellekért, sokkal fontosabb hogy szép legyen. 30F
20/21 anonim válasza:
Engem pasiként a C,D vagy ezektől felfele izgat a legjobban,plusz,szeretek velük játszani,izgatni,főleg bimbót nyaldosni,szopogatni,nagyon gyengéden harapdálni...
De kizárólag csak ha természetesek,a műt mindenbe utálom egy nőn!!!
Viszont a természetes cicik az sem baj,ha lógósabbak,sőt,még izgatóbb számomra!!!
F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!