Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek nagyon fura, hogy ennyire izgat a mellszex?
Figyelt kérdés
Van, hogy sokkal jobban vágyom erre, mint a behatolásra. Nőként ezt elég furcsának tartom, de szeretem. Mennyire ritka az ilyen?2022. ápr. 21. 07:12
1/9 anonim válasza:
Fúúúú én nem szeretem,nekem nem okoz semmilyen izgalmat,férfiaknak azért biztosan kellemes érzés lehet.Ha a bimbimmel összeér a makk az úgy úgy jó érzés,de úgy a maga a mellszex az nem.
2/9 anonim válasza:
Egyszer próbáltam egy nővel ilyet, nem is volt nagy melle, de én nagyon keményet élveztem tőle, szerintem jó dolog. Semmi fura nincs benne, ha téged ez izgat.
3/9 anonim válasza:
Eléggé fura...
De biztos nem szomorkodik senki ha velváltva ez is van, az is van.
5/9 anonim válasza:
Nem fura, sőt, nagyon is jó ez. Főleg ha szép nagy cicik társulnak hozzá.
7/9 anonim válasza:
Nincs ebben semmi fura csak engem ez pont nem izgat 😀🙂
8/9 anonim válasza:
Vagy max egy kicsit izgat a gondolata, de megvagyok nélküle is természetesen! 🙂😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!