Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pompascaf kérdése:
Lányok ilyen bikinit (ujj nélküli kivitelben is) hordanátok strandon, nyílt vízen ha az esetleg áttetsző vagy úgy tapad a mellekre hogy ezáltal azok, vagy a bimbók formáit is megmutatja vagy csak privátban otthon medencében jacuzziban használnátok?
2022. máj. 16. 11:40
1/17 anonim válasza:
Tehát küldtél egy fürdőruhát, hogy ilyet hordanánk-e, csak ujjak nélkül, meg más anyagból, meg átlátszó anyaggal. :"D Szóval semmi köze nincs ahhoz amit küldtél, de nem nem hordanék ilyen közönséges vackot. Ha nagyon mutogatni akarom magam akkor elmegyek nudista strandra ahol mindenki ugyan annyira meztelen, nem csinálok hülyét magamból.
2/17 anonim válasza:
Esetleg nem lehetne még több a testet fedő textil fürödni meg napozni?
Így 2025-re visszajuthatnánk 1905-be.
4/17 anonim válasza:
Minden fürdőruhában látszódik kb minden forma, csak nem direktben látod. Az a linken vizisportokhoz való fürdőruci...
És hordanám.
34N
6/17 A kérdező kommentje:
Korrigálnék.
Tehát ilyen bikinit vagy hasonló szabással rendelkezőre - crop-top-style swim shirt - gondoltam, ami esetleg többet is mutathat a megszokottnál.
2022. máj. 16. 13:17
7/17 anonim válasza:
Ez mitől lesz bikini? És egy fél testet elfedő ruhadarab miért mutatna többet? Nem értem... Keress rá a bikini kifejezésre szerintem!
8/17 anonim válasza:
7. Így van, nem bikini ez, inkább egy úszó dressz.
9/17 anonim válasza:
10/17 anonim válasza:
Minden bikini mutatja a teljes alakot, nem értem a kérdésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!