Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim folyton azt akarja, hogy melltartó nélkül járjak. Miért jó ez neki, amikor meg ha ránézek valakire, már visítófrászt kap a féltékenységtől?
Tegnap is kijelölt egy pólót, hogy azt vegyem fel.
Amikor felvettem, akkor mutattam neki, hogy ez nagyon átlátszik, ezzel az erővel kár felvenni.
De ő kötötte magát, úgyhogy úgy mentünk el.
Persze, hogy a pasiknak csorgott a nyála - az enyém meg peckesen karolt belém.
Nem zavar ha megbámulnak, mert hozzá kellet szoknom a mellméretem miatt, de ilyen "díszpinty" nem szeretnék lenni, még mellette sem. Már azon is gondolkoztam, hogy ez valami fétis, vagy elmebetegség?
(ha nem fogadok szót, akkor meg őrjöng...)
Szerintem is szánalmas.
Mi az, hogy megmondja, mit vegyél fel? Jesszus... -.-"
Te egy dekoráció vagy neki! Neki nem társ kell hanem egy díszpinty, ahogy írod!
Ha már most ilyen, ha már most őrjöng, akkor mi lesz késöbb? Biztosan egy ilyen pasi kell neked hosszú távon?
Őrjöng? Akkor mentális betegség...
Ha a kedvesem így szeretne menni, engem nem zavarna, sőt ha megbámulnák, akkor büszke lennék rá, hogy jól választottam, és velem jár🙂
Te meg szót fogadaz neki. Elég hülye vagy.
Ha örjöng, az ő baja. Én akkor se csinálnám, ha nem akarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!