Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Az baj, hogy nem ér össze a két mellem?
1. [link]
2. [link]
Szoktátok figyelni a nő dekoltázsát? Sokaknak össze ér a melle, mint az első képen. Nekem meg olyan , mint a másodikon. Nem méretfüggő. Ismerősnek olyan nagyságú melle van, mint nekem. Ha mindketten szivacsos melltartót veszünk fel, neki összeér a melle, nekem meg nem. Nem más méret és másfajta melltartó az oka.
Az tetszik jobban, ha összeér a két mell és mélyebb a dekoltázs vagy ha széjjelebb állnak a mellek?
Tudom, hogy nem eget rengetően fontos, csak kíváncsi voltam, melyik tetszik jobban.
Hiába próbáltam push-up melltartót is, nem nyomja nekem össze őket, sokaknak meg mégis, mintha hely se lenne közte. Nem értem miért van ez. Nem is nagy mellekről van szó, átlag B.
Annyira csúnyák az összepréselt csöcsök. Közönséges.
Én C vagy D kosaras melltartót hordok, de szivacs nélküli előformázottat, hogy ne nyomjon össze. Bár mindig olyan felsőt veszek fel, ami takarja a dekoltázst.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!