Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy a magukat alfának gondoló pasik viszont a penzcsináláshoz nem nagyon értenek? 29N
Volt több ilyen pasim is, magas, izmos, sötét haj, stb tipikus alfa, de a pénzügyi dolgukban teljesen analfabéták voltak, konkrétan 20-a körül már egy forintjuk nem volt.
Míg az átlagos vagy akar az alatti pasik, akik később a személyiségekkel fogtak meg, szinte mind elég jól értettek a pénzhez.
Neked kellettek, most meg nyávogsz....jó nagyot meríthettél, ha ilyen kiforrott a véleményed.
Én szóba sem állnék veled.
F, 39
A nagy arc meg kigyúrt test nem feltétlen jár együtt az IQ-val!
Ez a baj ezzel a világgal, hogy a külsőségek számítanak jobban a legtöbb embernél!
Nincs összefüggés, te ilyenekkel találkoztál, de nem jelent semmit.
Én informatikus vagyok sokáig vékonyka voltam. Aztán egyszer elkezdtem kondizni és kigyurtam magam. Most izmos is vagyok + az IQm se csökkent. Pénzem is ugyanúgy van.
Kérdező, a kérdésed mögött nem értékrend vagy életcélok állnak, hanem az egész röhejes önigazolás, hogy 30 évesen sem normális kapcsolatod, sem valódi céljaid nincsenek.
Nekem annyira tucatnő-kategória ez. Bocs, ez az őszinte véleményem. Nem bajom, véleményem.
A kettes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!