Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha a nők annyira erkölcsösek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők annyira erkölcsösek ahogy itt előadják magukat, akkor miért lógnak ennyien itt a szex kategóriában?

Figyelt kérdés
2019. ápr. 26. 14:30
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%

Nem értem a kérdést.

Miért akkor én most erkölcstelen vagyok, mert a szexualitás kategóriaban válaszolok pár kérdésre?

Attól én még erkölcsös vagyok. Nem csalom/csaltam soha meg a párom...

2019. ápr. 26. 14:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
A kettő nem függ össze! F
2019. ápr. 26. 14:49
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

A kettő hol függ össze?

Ateista létemre is voltam már a Vallás kategóriában, és a Szülő-gyerekben is, holott nincs gyerekem.

2019. ápr. 26. 14:51
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Talán azért mert érdekli öket.
2019. ápr. 26. 15:06
 5/11 anonim ***** válasza:
80%

Attól hogy Szexualitás kategóriaban olvasok,kérdezek ,válaszolok

1 Nem jelenti azt hogy erkölcstelen vagyok.

2 Nem jelenti azt hogy itt kérések bármiféle szexuális kalandot,kapcsolatot.

+1 Nem tehetünk arról, hogy egyes férfiak túlgondoljál és sokkal többet látnak bele egyes kérdésbe válaszba. És még nekik áll feljebb hogy vissza van utasítva a marhajó szex ajánlata. Mert olvasott egy kérdést választ tőled és azt hitte kapható vagy . NEM

A 2-es Pontot jobb ha felírjátok magatoknak sok-sok felkiáltójellel ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️

25N

2019. ápr. 26. 15:17
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Ennek mi köze van az erkölcshöz?

Tudod te mit jelent egyátalán ez a szó?

2019. ápr. 26. 16:08
 7/11 anonim ***** válasza:
80%
Nincs összefügés, miért ne lehetnének itt? Ja, mert zavar, hogy még senkit sem sikerült innen megdugnod? Nyugi, nem is fog, ez nem társkereső.
2019. ápr. 26. 16:27
 8/11 anonim ***** válasza:
72%

Nem társkereső, ez igaz.

De azért összejött már innen egy-két kaland egy-két erkölcsös hölggyel. (ettől ők még lehetnek erkölcsösek)

2019. ápr. 26. 16:43
 9/11 anonim ***** válasza:
62%

A kérdés így helyes: "Ha a nők annyira erkölcsösek ahogy itt előadják magukat, akkor miért szexelnek folyton össze-vissza, hitvány, aljas alakokkal?"

Köszönöm hogy segíthettem.

Béla bácsi

2019. ápr. 26. 21:02
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sokszor voltam erkölcstdlen.Nem vagyok képmutató,de eltudom dönteni,kivel akarok dugni,hogyan,milyen kategóriában válaszolok.Ha az a bajod,hogy veled nem dugnak menj fizetős hölgyhöz.
2019. ápr. 26. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!