Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők annyira erkölcsösek ahogy itt előadják magukat, akkor miért lógnak ennyien itt a szex kategóriában?
Nem értem a kérdést.
Miért akkor én most erkölcstelen vagyok, mert a szexualitás kategóriaban válaszolok pár kérdésre?
Attól én még erkölcsös vagyok. Nem csalom/csaltam soha meg a párom...
A kettő hol függ össze?
Ateista létemre is voltam már a Vallás kategóriában, és a Szülő-gyerekben is, holott nincs gyerekem.
Attól hogy Szexualitás kategóriaban olvasok,kérdezek ,válaszolok
1 Nem jelenti azt hogy erkölcstelen vagyok.
2 Nem jelenti azt hogy itt kérések bármiféle szexuális kalandot,kapcsolatot.
+1 Nem tehetünk arról, hogy egyes férfiak túlgondoljál és sokkal többet látnak bele egyes kérdésbe válaszba. És még nekik áll feljebb hogy vissza van utasítva a marhajó szex ajánlata. Mert olvasott egy kérdést választ tőled és azt hitte kapható vagy . NEM
A 2-es Pontot jobb ha felírjátok magatoknak sok-sok felkiáltójellel ⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️⚠️
25N
Ennek mi köze van az erkölcshöz?
Tudod te mit jelent egyátalán ez a szó?
Nem társkereső, ez igaz.
De azért összejött már innen egy-két kaland egy-két erkölcsös hölggyel. (ettől ők még lehetnek erkölcsösek)
A kérdés így helyes: "Ha a nők annyira erkölcsösek ahogy itt előadják magukat, akkor miért szexelnek folyton össze-vissza, hitvány, aljas alakokkal?"
Köszönöm hogy segíthettem.
Béla bácsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!