Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti szex közben mennyit néztek le a farkatokra, hogy nézzétek, ahogy a punci csúszkál rajta?
Vagy inkább csukott szemmel élvezitek az érzést?
Még csak egy pasim volt,nem tudom,hogy a többség hogy csinálja.
Köszi
N.
Nagyon-nagyon keveset. Sőt, még a mellét, fenekét sem nagyon. A puncijánál jobban felizgat az arca, ahogy látom, mekkora gyönyört él át. Nincs annál szebb látvány, mint a lány arca, ahogy élvez.
24/F
Póz függő hogy mit nézek.
Ha lehet akkor szeretem a lány arcát melleit nézni és igen van hogy azt nézem ahogy ahogy a punciba eltűnik.
Hátulról többször nézek a lány fenekére és a puncihoz. Számomra nagyon izgató látvány ahogy a punciba elmerül a farkam aztán újra előjön.
Vessetek meg, de kutya pózban imádom ahogy a lány orgazmusakor a fenéklyuk táncol!
Van hogy ki is mondom ami épp nagyon tetszik.
DE ha együtt vagytok ne csak arra figyelj hogy a pasi mint néz, hanem azt is, hogy hogyan! Én majd felfalom a szememmel olyan izgatónak tartom, és nem aprólékos hibakareső pillantásokat vetek. Szex közben számomra minden részlet erotikus a barátnőmön! Nagyon rosszul érzeném magam, ha azért mert szégyelli a testét megfosztana ezektől.
Ha így érzed, ahogy leírtad mondd el a barátodnak, esetleg kérd meg, hogy "közvetítsen" miért akad meg a szeme egyes részeken. Szerintem meg fogsz lepődni miket találunk mi pasik gyönyörűnek és izgatónak!
"Szerintem meg fogsz lepődni miket találunk mi pasik gyönyörűnek és izgatónak!"
Mondasz egy párat? Jó lenne meglepődni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!