Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti szex közben mennyit néztek le a farkatokra, hogy nézzétek, ahogy a punci csúszkál rajta?
Figyelt kérdés
Vagy inkább csukott szemmel élvezitek az érzést?
Még csak egy pasim volt,nem tudom,hogy a többség hogy csinálja.
Köszi
N.
2018. júl. 7. 00:35
11/23 anonim válasza:
Mivel nekem az egyetlen hosszú kapcsolatomban a lány mindig ragaszkodott a sötéthez, így semennyit. De annyit voltunk együtt, hogy szerintem már nem is jönne rám ilyen, hogy lenézzek. Én is inkább az arcával vagyok elfoglalva, persze póztól függően. Mert azért abból látszott valamennyi közvetlen közelről még sötétben is.
12/23 A kérdező kommentje:
hány évig bírtál szexelni sötétben?
2018. júl. 7. 19:06
14/23 anonim válasza:
Volt sok egyéb hasonló, sokan mondják, hogy miért voltam vele. Egyszerű, szerettem. Lehet, hogy az ágyban nem kaptam olyan sokat és még sok gátlást rám is átragasztott, de olyat kaptam tőle, amik ennél sokkal többet érnek. Érzelmeket
15/23 A kérdező kommentje:
de ha minden más klappolt volna a kapcsolatban,akkor benne maradtál volna még 5-6-7 évig is akár?
2018. júl. 7. 19:55
16/23 anonim válasza:
Végleg is. Nem a semmiért szakítottam vele nyilván. Nem szeretnék róla beszélni. Amúgy első barátnőm volt
17/23 A kérdező kommentje:
milyen érdekes,hogy vannak még ilyen pasik,akik nem csak szexben gondolkodnak és nem csak a szex határoz meg egy kapcsolatot,ha egyébként minden más téren sokat adó és kielégítő.Kár,hogy te vagy az 1 a 10 ből.
2018. júl. 7. 20:12
18/23 A kérdező kommentje:
* és kielégítő a kapcsolat
2018. júl. 7. 20:13
19/23 anonim válasza:
Valószínű azért, mert elég kemény életem volt. A gyerekkorom is és tudom értékelni azt, hogy milyen mikor szeretik az embert, türelmesek és elfogadják. Azt gondolom, hogy részemről is ez a legtöbb amit adhatok. Az is jóérzés, mikor az ember el meri engedni magát és mer szeretni. Akkor van baj, ha ezt lerombolják és szertefoszlik
20/23 A kérdező kommentje:
ez így van
2018. júl. 7. 20:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!