Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, ti szex közben mennyit néztek le a farkatokra, hogy nézzétek, ahogy a punci csúszkál rajta?
Figyelt kérdés
Vagy inkább csukott szemmel élvezitek az érzést?
Még csak egy pasim volt,nem tudom,hogy a többség hogy csinálja.
Köszi
N.
2018. júl. 7. 00:35
21/23 anonim 

válasza:

Rengeteget, amikor csak tehetem😉😍. Hihetetlenül izgalmas látvàny, rettenetesen be tud indítani, de nyilván azzal a hölgyel skivel szerelmeskedésre kerül a sor, minden porcikáját imádom. Ez azért elég intim dzvéra, shová nem lehet csak úgy ripsz ropsz bekerülni, rengeteg gátlás és bizalmi kérdés van amelyeknek meg kell felelni, és át kell törni. És ha két ember elérte egymásnál hogy ez meggörténjen és érdemesnek tarták egymást a szexualitásra, akkor már nincs olyan amit ne látnának szívesen egymás testén. Ez valami amit neked is érdemes megtanulni élvezni, mert nagasan emeli az együttlétek szinvonalát. Azért szerelmeskeddz valakivel, mert tetszik neked és elfogadtad olyannak amilyen. Te mi sz amit megnézel ilyenkor?
22/23 anonim 

válasza:

Tudom nem nők véleményét kérted. De én pont hogy irigylem a pasikat mert látnak "mindent" . Hogy szeretném egyszer én is látni , ahogy pl hátulról dug a barátom.
Néha rá tudom venni , hogy tükör előtt szexeljünk. De O szerintem annyira azt nem élvezi .
23/23 anonim 

válasza:

A legtöbb férfi vizuális típus, szeret gyönyörködni a női testben, minden porcikajaban, de legfőképp a puncid látványa ingerli őket. Ezért is szeretnek világosban szeretkezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!