15 múltam, és kicsi a mellem, engem kicsit zavar, hisz azt mondják a pasik a nagyobb mellű lányokra buknak, nekem még A-s sincs, ez baj?
ne aggódj, nekem sincs még mellem
15f
Nem baj.Még nőni fog.De nem minden fiú szereti a nagy melleket.A kisebb sokkal tovább marad formás és szép.
A fiúk meg nem a kicsi,meg a nagy melleket szeretik,hanem a női melleket.Tök mindegy mekkora.
Nézd!! Ő meg azért görcsöl,mert nagy melle van.
A nőknek soha nem jó semmi.
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__23..
Kérdező, ha van olyan pasi, aki a nagy melleket szereti, akkor olyan is van, aki a kicsit, szal ne aggódj. Egyébként meg a legtöbb úgy áll hozzá, hogy mindegy mekkora, csak egy csajé legyen XD.
Amúgy meg ha egy fiú beléd szeret, akkor hidd el, hogy a legkevésbé sem fogja érdekelni, hogy milyen a melled, úgy fogja imádni ahogy van :) És tuti, hogy nem a mellméreted alapján fog belédszeretni valaki :P
Jah amúgy meg a mellméret nem is annyira szexuálisan vonzó tényező, ami sokkal fontosabb az a derék-csípő arány. Kutatások mutatták ki, hogy a férfiak azokat a nőket találják mellmérettől teljesen függetlenül a legvonzóbbnak, akiknek a derék-csípő aránya 0,7 körül van. Pont ezért találták ki a fűzőket olyan régóta :)
Azt tudtad, hogy az okosabb nőket mindig a kisebb mellűek között érdemes keresni? (és nagyon kevés a kivétel, oda és vissza is). És azt tudod, hogy vannak fiúk, akik kifejezetten a kismellű nőkre buknak?
Ha egy pasi a melledre bukik a személyiséged helyett, akkor rúgd ki, de inkább szóba se állj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!