Titeket nem zavar h mindenki orrba-szájba lepontozza a másikat?
Én ma nagyon kiakadtam. Volt egy kérdés, ahol a kérdező az egyéni véleményeket kérdezte egy dologról. Én leírtam az enyémet, nem is volt gond. De tudjátok, vannak azok a harcos parasztok, akik semmi más véleményt nem fogadnak el csak a sajátjukat. Ezt még el tudom viselni, de könyörgöm!!!! Hogy lehet lepontozni egy VÉLEMÉNYT- ami teszem hozzá nem olyan volt h bárkinek is ártottam volna vele, senkit nem szidtam, egy fél káromkodás nem volt benne, semmi.
A másik meg: minden nap egy csomó embernek segítek, sokszor még google-zok is helyettük, de bezzeg a zöld kezecskék nem sülnek el túl gyakran! És ezt sem értem, ha én felteszek egy kérdést, mindenkinek megy a zöld kéz, hacsak nem trágár, v provokatív dolgot ír. Kezd elegem lenni!
igen felvagyok b*szodwa es ez 1 marha k*rva egy k*baszott hulye oldal.és meg le sem lehet innen jelentkezni.!!!!mart vissza csinaltam e hirlevelet stb. de itt vagyok!!!
LÉNYEG IGEN FELWAGYOK BAASZODVA HOGY LESZAVAZZAK MINDENERT AZ EMBEREKET MERT MASOKNAK AHOZ VAN KEDVE ES O MEG OTT MOSOLYOG A 100 SZAZALEKKA!!!!
jééj am telleg nem ugyanazok vagyunk..
nah de akkor nem is voltam dühös s nem karomkodtam stb. es leszavaztak pedig normal valaszt adtam ... pfff :SS :@@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!