Titeket nem zavar h mindenki orrba-szájba lepontozza a másikat?
Én ma nagyon kiakadtam. Volt egy kérdés, ahol a kérdező az egyéni véleményeket kérdezte egy dologról. Én leírtam az enyémet, nem is volt gond. De tudjátok, vannak azok a harcos parasztok, akik semmi más véleményt nem fogadnak el csak a sajátjukat. Ezt még el tudom viselni, de könyörgöm!!!! Hogy lehet lepontozni egy VÉLEMÉNYT- ami teszem hozzá nem olyan volt h bárkinek is ártottam volna vele, senkit nem szidtam, egy fél káromkodás nem volt benne, semmi.
A másik meg: minden nap egy csomó embernek segítek, sokszor még google-zok is helyettük, de bezzeg a zöld kezecskék nem sülnek el túl gyakran! És ezt sem értem, ha én felteszek egy kérdést, mindenkinek megy a zöld kéz, hacsak nem trágár, v provokatív dolgot ír. Kezd elegem lenni!
Én meg írni mertem, hogy kismacskáim születtek, szinte másnap rögtön 50%-os lettem:((
Kikaptam, hogy egy szaporító vagyok és hogy miért nem ivartalaníttatom...hiába írtam, hogy a másik kettő kivan és ez is ki lesz..., már nem voltam többé felelős állattartó...Nem lényeg, hogy oltatom, bolhátlanítom, féregtelenítem rendszeresen őket...
Sok a hülye gyerekek XD
Igen ezt én is bírom, h vki írja h a kutyája v macskája terhes akkor már van minden. Az egy dolog én is ivartalanítás híve vok, de hát előfordul h becsúszik. Mi kutyánknak is voltak már kölykei- beásta magát egy kan a kerítés alatt...
Szia! Ez akkoriban gyakorinak volt mondható, hiszen rengetegen maradtak árván, özvegyen. A gyerekeket befogadták, az özvegyeket ellátták, pl élelem stb. Biztosan volt vmi hivatalos menet, ha nem is örökbefogadás, de egy elhelyezési kérelem, v hasonló- nem tudom mi ezeknek a neve. Szóval menj el a szülőfalujában a levéltárba, ott kell lennie valami nyomnak. Jó nyomozást!
LEPONTOZTÁK EZT A VÁLASZOMAT :O
Most komolyan, mit írtam, amit le kellett pontozni, aki rájön, árulja már el! Ja a II.vh utáni időkről szól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!