Titeket nem zavar az ha valaki feltesz egy kérdést akkor nem válaszolnak normálisan?
Látok kérdéseket és látom h jaaj igy Babi néni igy izé ugy ti nem unjátok elvileg azért jönnek ide h választ kapjanak ls nem azért h idióta szövegeket olvassanak!!!
:@
most mit kellene tenni? üssem el őket is?
Stohl
Az én kérdéseimre is idióta válaszokat adnak. De mindig akad egy olyan ember, aki rendes választ ad.
Van olyan kérdés is, ami hülyeségnek tűnik, de lehet hogy valaki komoly választ vár rá.
"amit máshol nem mertél...itt megkérdezheted!" Azért ez a szlogenje ennek az oldalnak, mert itt bármit meg lehet kérdezni, csak egy árny oldala van: a névtelenség sok embert sötétté tesz, megmutatja ki is valójában. De ezek közül mindig akad egy tiszta eszű, aki azért olvassa a kérdést, hogy rendes válszt adhasson.
UI: Képzeld el, hogy a névtelenséggel kinyilvánul az ember lelke. Eszerint a regisztráltak közül néhány kívételével minden ember romlott, mocskos lélekkel rendelkezik. A kivétel pedig tiszta lélekkel, akinem él vissza a névtelenséggel, és azért van itt hogy segítsen.
Sajnálatos modón ez ellen nem tudsz mit tenni..max lepontozni és ha 0%lesz a 100%-ból a moderátorok hátha megnézzik és törlik.
De ez csak 1 ember lenne.
De elég zavaró tud lenni.Bár kérdéseket nem szoktam nagyon feltenni,de én mindig igyekszem segíteni és normális választ adni,bár tény,hogy néha tényleg olyan kérdést tesznek fel amire egyszerűen lehetetlen értelmes választ adni,van egy mondás féleség:
"Hüly. kérdésre hüly. válasz" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!