Sokan, miért nem a kérdésre válaszolnak, hanem a kérdezőt kritizálják?
Látom itt is vannak ilyen emberek. Legalább ti megírhatnáto, hogy miért?
Mert a véleményem, hogy ha értelmetlen a kérdés akkro inkább ne válaszoljon rá az illető, mint hogy kritizálja a kérdezőt. Amúgy gondolkodtam, hogy sima egyéb kérdés legyen vagy családi,de ide is szoktak hasonlót írni,ezért gondoltam ide,de ha nem haragszol már nem írom ki mégegyszer egy másik kategóriába.
Persze mindenkinek megvan a saját véleménye,de aki amúgy is kétségbe van esve, vagy semmi rosszat nem tett,miért kell bántani azzal, hogy ismeretklenül leoltják. Mivel lehet ettől nem lesz jobb a válaszadónak,de lelkileg lehet sérül a kérdező.Sose lehet tudni milyen ember ül a másik oldalon és alapból nem értem miért okoz másoknak örömet kritizálni és oltogatni másokat,mert akkor ő se lehet "értelmesebb" ha ettől érzi jól magát. Nem akarok megbántani senkit,csak meg akarom érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!