Miért nem a kérdésre válaszolnak, hanem a válaszokat kritizálják?
sokszor tapasztalom,hogy valaki válaszol egy kérdésre,a másik meg elkezdi ecsetelni hogy az nem úgy van ahogy a másik mondja.
szerintem annyira bunkóság,nem?
sőt,sokszor úgy érzem hogy direkt provokálják a másikat.
Engemet is idegesit, amikor egymas valaszaval vannak elfoglalva a valaszadok. Es raadasul annyira elmerul a masik valaszban, hogy "elfelejt" sajat valaszt irni!!!
Mindenkinek jogaban all leirni, amit tud, tapasztalt, atelt, hallott, latott...stb.
Sokszor a kerdezo csak a velemenyekre kivancsi, azzal miert foglalkozik a masik valaszolo, ezt en sem ertem. Igazabol semmi koze hozza. Irja le azt, amit o tud.
Ja, ez ugyanaz, amikor irsz valamit, lepontozzak, de a te valaszod van ott egyedul. Akkor aki lepontozott, ha annyira okos es tapasztalt, miert nem ir valaszt???!!!
Szia!
Azon túl, amiket az első kettő írt szerintem vannak olyan esetek, amikor az "A" válasz rész-igazságokat tartalmaz, vagy nem minden esetben igaz, ekkor a "B" válasz rávilágít erre, na erre "A" visszaválaszol, hogy márpediglen azért igaz, mert... és megindokolja. Jó esetben. Ekkor már ugye nem feltétlenül az eredeti kérdésre válaszol.
A másik oka az lehet, ha valaki mindenáron meg akar valakit győzni az igazáról.
Aztán még olyan is előfordul, hogy egyszerűen kinyílik az ember zsebében a bicska egyes válaszolók stílusán, annyira, hogy nem bírod szó nélkül.
De, ha valaki nem jót írt, vagy csak részigazságot és utána leírod a szerinted jót akkor ez elkerülhetetlenül azt eredményezi, hogy korrigáltad az előtted szólót, vagyis egyesek szerint belekötöttél. Akkor most kussolj, mert már valaki leírta a választ még ha rossz is? Nem!
Egyébként meg mivel anonim az oldal nem lehetsz biztos benn, hogy csak beleköt és "elfelejt" válaszolni, mert, ha van több válasz, lehet már az elsők közt válaszolt(velem volt már ilyen), csak később jött valaki aki akkora baromságot írt, hogy muszáj volt reagálnom, de akkor már nem fejtegettem a kérdés tárgyát külön.
szerintem a kérdező döntse el,melyik válasz jó neki,ne a válaszoló!
nem mindenki van hasonló véleményen,tapasztalaton,attól még jó lehet mert eltérő!
de miért kell győzködni hogy "nem úgy van az,hanem úgy ahogy én mondom!"
én ezt utálom.
Te most csak a beszámoló, vélemény kérő kérdésekre gondolsz?
Nem minden kérdés ilyen. Vannak kérdések melyekre nem vélemény a válasz, hanem konkrétabb dolgok. Akkor hogy döntse el a kérdező, hogy neki mi a jó? Hisz pont azért kérdezte, mert nem tudja. Ha tényekről van szó, akkor nagyon könnyű baromságot írni, amit nem kell tiszteletben tartani, mert baromság akár hogyan nézzük.
tudod,és példám akart lenni.
Bocsi:-)
Előző vagyok.
Azért kell néha a másik válaszával is elfoglalva lenni egy kicsit,mert ha valami olyasmit ír,ami megzavarhatja a kérdezőt (végülis neki válaszolgatunk),az zavaró lehet, mindent persze nem tudhat az ember, de ez van.
Saját példám:ha nem értek egyet valakivel, inkább privátot írok neki, csak sajnos sok ember nem ad meg privátot - ez persze rá tartozik, miért nem - így aztán marad az oldal.
Ha valaki mondandójához fűzök kommentet, utána általában meg is válaszolom a feltett kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!