Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Neked mi számít kis mellnek?
Figyelt kérdés
Ha érted a számozást, írj méretet!
Ha nem, linkelj képet!
Írjátok le korotokat, nemeteket!
2019. jún. 16. 11:49
1/10 anonim válasza:
Az A-s mell szerintem kicsi, de az is lehet szexi.
2/10 anonim válasza:
Ha nekem nagyobb a mellem mint neki
3/10 anonim válasza:
Senkit nem érdekel egy lány mellm3rete.
Nem vagyunk olyanok mint a nők a péniszmérettel!!!
Ja és a mellet lehet nagyobbitani , a péniszt nem!
Akkor melyik a nagyobb gond???
4/10 anonim válasza:
A lány testétől, termetétől függ. Egy apró, cuki lányon az A kosár sem kicsi.
30/f
5/10 anonim válasza:
Nincs ilyen számomra! Passzoljon az alakjához esetleg de inkább az a lényeg hogy legyen kedves és ha kicsi ha nagy a lökhárító tudja elfogadni hogy ilyen!
6/10 anonim válasza:
Nekem a kisebb mellű lányok tetszenek:)
22f
7/10 anonim válasza:
Az A kosárméret számít szerintem kicsinek, de én pont az A-Bseket szeretem méretileg. 29/F
8/10 anonim válasza:
9/10 anonim válasza:
A harmadik lány az tuti se kisebb se nagyobb ne legyen
10/10 anonim válasza:
#8 vagy bárki más
és melyik utasítanak vissza a mellmerete miatt?
Én egyiket se.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!