Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is van abban valami líraian gyönyörű, amikor egy hölgy melltartó nélkül vesz fel egy nagyon kivágott felsőt, és úgy megy ki az utcára?
2019. júl. 22. 11:30
3/14 anonim válasza:
Ha így érzi jól magát, csinálja. Engem nem akaszt ki. De egy "erkölcshuszárnál" nyílván kiveri a biztosítékot.
4/14 anonim válasza:
Szép nő
Bár bugyi és melltartó nélkül ilyen kihívóan kipakolni mindent mint a húspiacon hát ha az a cél hogy elkapják aztán jól megpakolják az összes lyukát akkor egészségére és hajra
De e nélkül is lehet vonzó egy nő
Csak ízlésesen kell öltözni...
Sose -bírtam a közönséges nőket
6/14 anonim válasza:
Szerintem nagy bátorság kell ahhoz, hogy valaki csak úgy, ekkora mellekkel melltartó nélkül hagyja el a házat. Nincs viktoriánus dekoltázsa, inkább természezesnek mondanám. Ami mellesleg milyen jól áll neki 👌🏻 Biztos kellemetlen, hogy már sétálás közben is elszabadulnak a mellei, meg hogy sokan megnézik, de ezt csak egy videó kedvéért kellett elviselni. Aki azt mondja, hogy melltartó nélkül kivágott felsőt hordani r1banc0s, annak üzenem, hogy az öltözet szinte soha nem jelenti azt, hogy a csaj udvarlókat akar magának szerezni 🤭 Nem körülöttetek forog a világ, fogjátok már fel.
7/14 anonim válasza:
#4 senki se akarja, hogy egy random undormány elkapja, és megpakolja. Az erőszakolók még mindig nem a ruhát erőszakolják meg, hanem az embert! Szerintem ez a kisfilm a szabadságot akarta szimbolizálni, nem egy p0rn0 videó promója volt. Az utca meg még mindig rohadtul csak egy k1b4sz0tt utca, és nem egy hÚsPiAc.
8/14 anonim válasza:
Én sem hordok,bár nincs ekkora mellem.Semmi gond nincs vele.Legfeljebb többen megbámulják,de azzal nem kell foglalkozni.
9/14 anonim válasza:
Gyönyörű? De hát majdnem a köldökéig lógnak a mellei.
10/14 anonim válasza:
Praktikus mert begyűri a nadrágba és nem kell kidobni 1300ft-ot egy kínaji melltaróra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!