Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha pl házasságban a női fél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha pl házasságban a női fél bejelenti, hogy már nem kívánja többé a szexet, mit tesztek?

Figyelt kérdés
Megpróbáljátok mégis szép szóval rávenni a hölgyet, hogy azért néhanapján legyen valami attól függetlenül, hogy ő már nem kívánja? Vagy Elfogadjátok, és ragaszkodó, hűséges, elvekkel rendelkező férfiként kiveritek magatoknak és nem csaljátok meg? Esetleg elhagyjátok, vagy megcsaljátok rendszeresen? Egy átlag férfi ilyenkor vajon mit tesz? Lehet, hogy könnyű ezt mondani, de én mégis a nővel maradnék, és nem csalnám meg. Inkább kiverném magamnak és kész.

2022. máj. 29. 09:55
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Attól senki se lesz lúzer papucs, ha nem csalja meg a párját és vannak elvei. Nekem inkább attól van hányingerem, ha prostituálthoz járnak házas férfiak. Egy igazi férfi ilyet nem tesz, nem aljasodik le annyira, hogy prostihoz menjen.
2022. máj. 30. 07:14
 12/19 anonim ***** válasza:
11. Nekem az a "tapasztalatom", hogy a nekünk férfiaknak a szex szinte már létszükséglet.
2022. máj. 30. 07:21
 13/19 anonim ***** válasza:
1-es: házasságban van, lehet, hogy gyerek is van.Nem lehet lapátra tenni. De mi az, hogy fél bejelenteni? Ilyet nem jelent be senki. És senkinek sem egyformán fontos a szex egy idő után, ezt tudomásul kell venni.
2022. máj. 30. 15:46
 14/19 anonim ***** válasza:
Ja egy igazi nő meg törődik a férjével és nem hanyagolja el amúgy meg menjen orvoshoz mert nem normális dolog hogy nem kívánja.
2022. máj. 31. 08:02
 15/19 anonim ***** válasza:
Szerintem egy intelligens férfi, akinek jó a kapcsolata a feleségével, el tudja neki magyarázni a problémáját és az igényét. Ha a nő is értelmes, megérti és próbálnak együtt valami megoldást találni. Mindkét félnek fontos a boldogsága.
2022. máj. 31. 08:09
 16/19 A kérdező kommentje:
Valóban rólam van szó, csak direkt így fogalmaztam meg, de inkább bevallom. Azt mondta ő már többé nem szexel. 3 gyönyörű lányt szült nekem, képtelen lennék megcsalni. Nagyon sok jót, szeretetet, törődést kaptam tőle. Ő egy csodálatos és érzékeny nő.
2022. máj. 31. 12:47
 17/19 anonim ***** válasza:

"Azt mondta ő már többé nem szexel."

Azt is megindokolta hogy miért nem?

2022. máj. 31. 13:35
 18/19 anonim ***** válasza:

Először is mindennek oka van. Én a helyedben megpróbálnám kideríteni mi miatt lett benne ez a Páli fordulás és a problémát kell kezelni. Lehet nem érzi már magát nőnek a kapcsolatban, ha ez a gond akkor könnyebben orvosolható.

Én a helyedben megpróbálnám visszahozni a kezdeti “tüzet”. Ha szeret biztos nem tud majd ellenállni. Kis udvarlás, kedveskedés, elmenni randira (addig a gyerekekre rokon vigyáz vagy hasonló) esetleg wellnesezni ketten. Aztán szépen újra meghódítani.

Lehet csak fáradt ha dolgozik és mellette a háztartást is viszi, aztán már nincs energiája rá. Ezért se lenne rossz ötlet együtt elmennetek kikapcsolódni. Vagy csak kenyeztesd otthon. Egy üveg bor, vacsi, fürdő, masszázs, utána hátha nyitott lenne rá. Addig a gyerekek lehetnének mondjuk nagyszülőknél.

2022. máj. 31. 13:58
 19/19 Senior Séf ***** válasza:
75%
Hacsak nem menopauzáról van szó, elgondolkodom, hogy vajon mit csináltam rosszul. A női szexualitás sokkalta cizelláltabb, érzelemfüggőbb, mint a miénk, ezt sokan elfelejtik. Ha a nő hosszabb ideig úgy érzi, hogy szexobjektumként tekintesz rá, elmegy a kedve a játszadozástól.
2022. máj. 31. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!