Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40-50-60-asok! Hogy lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-50-60-asok! Hogy lehet kibírni ha megszűnik a szex a házasságban?

Figyelt kérdés

Klimax, libidóhiány, potenciagond...bármi miatt is, de megszűnik.

De megcsalni meg nem akarod, mert egyéb téren minden rendben van a házasságban.

Hogy lehet azzal a tudattal élni, hogy soha többé nem fogsz szexelni?

2022. aug. 29. 11:03
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
Már nem vagyok nős, de azóta igen aktivan élem az életem f48
2022. aug. 29. 17:52
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

A házasság nagyon fontos része a szex, de mindenekelőtt a gyerekek felneveléséről, az egymás iránti elkötelezettségről szól. A libidó 50 felett egyre inkább szerencse dolga. Lehet tenni a szerencséért, de nem mindig sikeres az erőfeszítés. A környezetemben ismerek több családot, még a saját családomon belül is, hogy az öregség miatt eltérő libidó, vagy annak teljes megszűnése következett be. Megbeszélték, együtt élnek, együtt gondozzák az unokákat és mellette nyitott házasságot élnek. Sokkal emberibbnek tartom, mint rohangálni ügyvédhez, bíróságra, veszekedni, lejáratni a családot, lerombolni azt amit együtt felépítettek 30-50 év alatt. Senki nem akar impotens lenni, de megeshet vele.

F/62

2022. aug. 30. 08:39
 23/26 anonim ***** válasza:
78%
53 vagyok,szomszédasszony jol karbantartott 70 évves. Naponta átjárok hozzá bacom szopatom. Ennyit a kérdésedröl
2022. aug. 30. 08:47
 24/26 anonim ***** válasza:
70%
Az igen 23#
2022. aug. 30. 12:30
 25/26 anonim ***** válasza:
100%
19 tudom, mivel benne vagyok. Jó, lehet, hogy ez csak rám vonatkozik. Nem akkora a vágyam, hogy ne bírnám ki, ha a párom már nem akarna. És ugyanakkor szívesen szexelek vele, élvezem de már nem annyira intenzíven. És hatalmas előny, hogy már nem kell védekezni. El kell fogadni, hogy megöregedünk. Minden a maga idejében történik. 18 voltam.
2022. aug. 31. 08:54
 26/26 anonim ***** válasza:
A kérdező hogy van mostanában, ennyi idővel a kérdés után? Most én vagyok hasonló cipőben....hátha tud mondani nekem vm biztatót.
dec. 29. 19:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!