Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40-50-60-asok! Hogy lehet kibírni ha megszűnik a szex a házasságban?
Klimax, libidóhiány, potenciagond...bármi miatt is, de megszűnik.
De megcsalni meg nem akarod, mert egyéb téren minden rendben van a házasságban.
Hogy lehet azzal a tudattal élni, hogy soha többé nem fogsz szexelni?
Kérlek ha nem vagy érintett...nem kell minden kérdéshez hozzá szólni kényszeresen.
Főleg a fiatal álomvilágoddal.

9,10
Nem tündérmesének, de ismerem magam és tudom kit választottam. Én még a koromban fogva is tudok előre tervezni. Azért régen más volt a helyzet.. kényszerházasság, esetlegesen vagyonododás. Akkor honnan tudták össze illenek-e? Megmondom. Sehonnan! És most itt vannak a problémák csőstűl..

Kérdező,
Olyan jó hogy mindenki le van szólva, csak mert fiatalabb. De minden témában. Nem egy kapcsolatom volt már.. mindennek van lelki oldala is. Le kell ülni, beszélni, megoldani, utána jöhet a hormonális. Ha meg sem próbálja az ember, honnan tudja mi a teendő?

#12: engedd el kérlek, csak mélyebbre süllyedsz...
Honnan tudsz te előre tervezni? Honnan tudod, kit választottál? Ennyire fogalmatlanul...? :)
Elég egy jó kis magas vérnyomás, érszűkűlet, herevisszér-tágulat, szív- és keringési problémák, stb stb és a pasid impotens lehet, de minimum drasztikusan csökken a libidója. És ezek valószínűsége 50 felett 60-70% alsó hangon.
Ahogy nálad meg majd a menopauza során felborult hormonrendszer hozhat durva libidó csökkenést, hüvelyszárazságot, elhízást stb.
Figyelj, mondom, nem gáz, hogy tudatlan vagy, de tudod régen ezt csak a közeli ismerőseid tudták rólad, a kommentjeidnek köszönhetően itt most jó sokan...

14. Lehet lepontozni, de vannak nők, akik igenis tisztában vannak a dolgokkal.
Nem tudtam, hogy ez itt ennyi embert zavar. Akkor szép napot nektek! ;)

#18: javaslom, tájékozódj még egy kicsit... ezt nem tudhatod előre.
Egyrészt azért, mert a menopausa minden nőnél más korban és másképpen jelentkezik (van akinél magasabb lesz a libidó mint valaha, van akinél teljesen megszűnik). Másrészt mert a klimax pl sokaknál olyan szintű hüvelyszárazsággal is jár, hogy jelentős mennyiségű síkosító nélkül fizikailag képtelenek a szexre. Olyat állítani, hogy nőként mindig képes leszel a szexre, egyszerűen nem igaz. Olvass többet...
Kérem, csak az írjon aki benne van a helyzetben!
Nem elképzelés alapján kérnék véleményeket, elgondolásokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!