Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40-50-60-asok! Hogy lehet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-50-60-asok! Hogy lehet kibírni ha megszűnik a szex a házasságban?

Figyelt kérdés

Klimax, libidóhiány, potenciagond...bármi miatt is, de megszűnik.

De megcsalni meg nem akarod, mert egyéb téren minden rendben van a házasságban.

Hogy lehet azzal a tudattal élni, hogy soha többé nem fogsz szexelni?

2022. aug. 29. 11:03
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Kérlek ha nem vagy érintett...nem kell minden kérdéshez hozzá szólni kényszeresen.

Főleg a fiatal álomvilágoddal.

2022. aug. 29. 11:40
 12/26 anonim ***** válasza:
18%

9,10

Nem tündérmesének, de ismerem magam és tudom kit választottam. Én még a koromban fogva is tudok előre tervezni. Azért régen más volt a helyzet.. kényszerházasság, esetlegesen vagyonododás. Akkor honnan tudták össze illenek-e? Megmondom. Sehonnan! És most itt vannak a problémák csőstűl..

2022. aug. 29. 11:44
 13/26 anonim ***** válasza:
26%

Kérdező,

Olyan jó hogy mindenki le van szólva, csak mert fiatalabb. De minden témában. Nem egy kapcsolatom volt már.. mindennek van lelki oldala is. Le kell ülni, beszélni, megoldani, utána jöhet a hormonális. Ha meg sem próbálja az ember, honnan tudja mi a teendő?

2022. aug. 29. 11:47
 14/26 anonim ***** válasza:
77%

#12: engedd el kérlek, csak mélyebbre süllyedsz...

Honnan tudsz te előre tervezni? Honnan tudod, kit választottál? Ennyire fogalmatlanul...? :)

Elég egy jó kis magas vérnyomás, érszűkűlet, herevisszér-tágulat, szív- és keringési problémák, stb stb és a pasid impotens lehet, de minimum drasztikusan csökken a libidója. És ezek valószínűsége 50 felett 60-70% alsó hangon.

Ahogy nálad meg majd a menopauza során felborult hormonrendszer hozhat durva libidó csökkenést, hüvelyszárazságot, elhízást stb.

Figyelj, mondom, nem gáz, hogy tudatlan vagy, de tudod régen ezt csak a közeli ismerőseid tudták rólad, a kommentjeidnek köszönhetően itt most jó sokan...

2022. aug. 29. 11:48
 15/26 anonim ***** válasza:
20%

14. Lehet lepontozni, de vannak nők, akik igenis tisztában vannak a dolgokkal.

Nem tudtam, hogy ez itt ennyi embert zavar. Akkor szép napot nektek! ;)

2022. aug. 29. 11:51
 16/26 anonim ***** válasza:
75%
Akkor odébb kell állni, egy kapcsolatban igen is fontos a szex bárki bármit mond. Én is igy tettem. F
2022. aug. 29. 12:03
 17/26 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg, élnek tovább attól még a zemberek: elhízva rohannak a buszhoz, a piacra, tolonganak a húsosnál, hogy az addigra felhízlalt min, 98kg.-ukat tudják még fenn tartani továbbra is, a szex az század rangú dolog lett.
2022. aug. 29. 13:16
 18/26 anonim ***** válasza:
70%
Nőként könnyebb dolgom van, mindig képes leszek szexelni. Mivel a klimax után csökken a libidóm, azt is el tudom fogadni, ha a párom potenciagondjai miatt elmarad a szex. Persze nem 40-50 évesen. Inkább 60-70.
2022. aug. 29. 13:19
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

#18: javaslom, tájékozódj még egy kicsit... ezt nem tudhatod előre.

Egyrészt azért, mert a menopausa minden nőnél más korban és másképpen jelentkezik (van akinél magasabb lesz a libidó mint valaha, van akinél teljesen megszűnik). Másrészt mert a klimax pl sokaknál olyan szintű hüvelyszárazsággal is jár, hogy jelentős mennyiségű síkosító nélkül fizikailag képtelenek a szexre. Olyat állítani, hogy nőként mindig képes leszel a szexre, egyszerűen nem igaz. Olvass többet...

2022. aug. 29. 13:26
 20/26 A kérdező kommentje:

Kérem, csak az írjon aki benne van a helyzetben!

Nem elképzelés alapján kérnék véleményeket, elgondolásokat!

2022. aug. 29. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!