Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ez túl nagy kérés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ez túl nagy kérés?

Figyelt kérdés
Barátnőm nem akar a kedvemért Harley Quinn-nek öltözni szexhez. Azt mondja túl macerás, honnan szerezzen ruhát, nem akar hajat festetni sem, meg sokat sminkelni. Nem minden alkalommal gondoltam, csak egyszer legalább. Ennyit nem tud megtenni értem. Szerintetek is túl sokat kérek?

2023. szept. 6. 10:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
Te is be öltözöl Jokernek és csináltatsz arany protkót? Ne várd el egyoldalúan, te is tegyél valami. A Lambót már fel sem hozom :)
2023. szept. 6. 14:52
 22/23 anonim ***** válasza:

Mindenre lehet megoldást találni vagy akár kompromisszumot.

Én a fiam kedvéért "öltöztem" Harly-nek.

Szőke hajam két copfban, kifestettem magam, hosszú farmernadrág, mintás haskidobós póló.

Az ütő helyett felmosó nyél.

Gyerekem imádta. De még párom is.

Szóval kis kreativitással minden is megoldható... és néha lehet jobb is mint az eredeti...

2023. szept. 6. 15:24
 23/23 anonim ***** válasza:
Tehát konklúzióként nem túl nagy kérés, max nincs kedve megtenni. Ennyi.
2023. szept. 6. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!