Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok, ez túl nagy kérés?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ez túl nagy kérés?

Figyelt kérdés
Barátnőm nem akar a kedvemért Harley Quinn-nek öltözni szexhez. Azt mondja túl macerás, honnan szerezzen ruhát, nem akar hajat festetni sem, meg sokat sminkelni. Nem minden alkalommal gondoltam, csak egyszer legalább. Ennyit nem tud megtenni értem. Szerintetek is túl sokat kérek?

2023. szept. 6. 10:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
30%
Parókát meg komplett jelmezt venni, pláne úgy hogy “csak egyszer” akarja a pasi, roppant mód pénztárcakímélő, környezetkímélő és helytakarékos (nem).
2023. szept. 6. 11:28
 12/23 anonim ***** válasza:
55%
Jó, igaz, úgy lenne korrekt, hogy a srác állja és beszerzi azt, amiben szeretné látni a lányt.
2023. szept. 6. 11:30
 13/23 anonim ***** válasza:
0%

Kifogást mindig lehet találni egyszerű kérésekre. De a 3asban egy ismeretlen kis ribivel aki épp megtetszik a csávónak, meg szokszó nélkül benne lenne. :D Vagy a kikötözésben, megalázásban...

Érdekes dolog ez a női méltóság. :D

2023. szept. 6. 11:31
 14/23 anonim ***** válasza:
75%

Én megtenném a pasimnak simán.

Valahol régebben láttam ilyen jelmezt, érdemes rákeresni a googleban. Utána már csak paróka kell.

2023. szept. 6. 11:35
 15/23 anonim ***** válasza:
0%

Ki ez a lepontozó sértett nőcske? :D

Végre egy jó hozzáállás kedves 11.35ös. Szerencsés pasid van.

2023. szept. 6. 11:38
 16/23 anonim ***** válasza:
36%
Szulinapodra megtenném de hajat nem festenék 😂
2023. szept. 6. 11:47
 17/23 anonim ***** válasza:
30%
Hú de le lettem pontozva, amiért leírtam, hogy van, akinek túl nagy kérés, van akinek meg nem :D ez aztán sérthette valaki önérzetét!
2023. szept. 6. 12:02
 18/23 anonim ***** válasza:
68%
Nem értem miért van mindenki lepontozva :D én egyetértek mindenkivel aki szerint a kérdés hulyeseg, és a haj festés is macerás (egy színezo is roncsolja és tönkreteszi a hajat… a kínaibol meg főleg ne vegyünk olyan dolgokat amiket magunkra kenünk…)
2023. szept. 6. 13:30
 19/23 A kérdező kommentje:

Szőkének szőke most is, azzal nincs gond, csak egy kis rózsaszín és kék kellene a végekre. De gondoltam arra is, hogy legyen az eredeti Harley kinézet, akkor nem kell hajat festenie, csak honnan szerezzünk olyan egybe ruhát. Meg hát abban szexelni sem nagyon lehet. Ezért lenne jobb a modern Harley-s kinézet.

A pénz az nem gond, fizetjük közösen vagy akár én, csak arra kértem, hogy találja meg ő a megfelelő darabokat. A haja befestve meg tök jól nézne ki, mehetne úgy utcára nyugodtan, szóval nem csak egy kamaty miatt érné meg.

2023. szept. 6. 13:51
 20/23 anonim ***** válasza:
78%

Attól még hogy szerinted jól állna neki, meg szerinted mehetne úgy utcára, attól még nem biztos hogy ő is akarja ezt.

2023. szept. 6. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!