Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ez túl nagy kérés?

Kifogást mindig lehet találni egyszerű kérésekre. De a 3asban egy ismeretlen kis ribivel aki épp megtetszik a csávónak, meg szokszó nélkül benne lenne. :D Vagy a kikötözésben, megalázásban...
Érdekes dolog ez a női méltóság. :D

Én megtenném a pasimnak simán.
Valahol régebben láttam ilyen jelmezt, érdemes rákeresni a googleban. Utána már csak paróka kell.

Ki ez a lepontozó sértett nőcske? :D
Végre egy jó hozzáállás kedves 11.35ös. Szerencsés pasid van.

Szőkének szőke most is, azzal nincs gond, csak egy kis rózsaszín és kék kellene a végekre. De gondoltam arra is, hogy legyen az eredeti Harley kinézet, akkor nem kell hajat festenie, csak honnan szerezzünk olyan egybe ruhát. Meg hát abban szexelni sem nagyon lehet. Ezért lenne jobb a modern Harley-s kinézet.
A pénz az nem gond, fizetjük közösen vagy akár én, csak arra kértem, hogy találja meg ő a megfelelő darabokat. A haja befestve meg tök jól nézne ki, mehetne úgy utcára nyugodtan, szóval nem csak egy kamaty miatt érné meg.

Attól még hogy szerinted jól állna neki, meg szerinted mehetne úgy utcára, attól még nem biztos hogy ő is akarja ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!