Lányok, ha veletek intenzíven barátkozik egy férfi, de nem flörtöl csak barátkozik (gyakran keres, kedves nagyon, érdeklődik stb) ti mire gondoltok?
Ha tetszik, akkor örülök neki.
Ha nem, akkor igyekszem lerázni.
A rossz tapasztalatok, 4-es :)
Én sajnos már bárkiről azt gondolom, hogy fel akar szedni. Bárkiről. Férjezett nő vagyok, mégsem volt egyetlen olyan férfi ismerősöm sem még, aki ne próbált volna felszedni előbb-utóbb. Volt, aki két év után jött rá, mennyire belém van szerelmesedve, volt, aki előbb, sőt, a kedvencem az volt, amelyik tudtomon kívül elvitt randira. Közös baráti társaságban voltunk, még viszonylag friss volt az ismeretségünk de képben volt vele, hogy házas vagyok meg minden. Miután chaten kb. egyszerre kezdtünk el panaszkodni rá, mennyire unatkozunk és senki nem ér rá sehova menni, hát elmentünk ketten bárba - ha jól emlékszem még el is hangzott a "baráti összeröffenés". Baromi jól elvoltunk, aztán elkövettem azt a szarvas hibát, hogy az utolsó sör után elszaladtam mosdóba. Míg elvoltam, kifizette a számlát és nem engedte, hogy odaadjam a pénzt vagy megnézzem a blokkot, szóval ragaszkodtam hozzá, hogy legközelebb visszahívom, nálam ez bevett gyakorlat volt akkoriban, szóval még gyanút sem fogtam igazán. Egészen addig, míg később chaten meg nem sértettem egy ártatlan haveri élcelődéssel az önbecsülését és nekem támadt, hogy ugyanolyan kva vagyok mint a többi, direkt meghívattam magam vele, játszottam vele, kihasználtam stb. stb., majd letiltott mindenhonnan. WTF? Nem sokkal utána sikerült szétbomlasztania a társaságot is, azóta nem próbálkozom tovább férfiakkal barátkozni, ami komoly probléma, mert a nőkkel alapból nem jövök olyan jól ki. Na puff.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!