Miért nem barátkozik velem senki se?
Figyelt kérdés
3 hete esti suliba járok, kialakult mindenkinek a baráti köre csak nekem nem.
Elsősorban női osztályról van szó, én meg egy ronda pali vagyok :(
2016. szept. 27. 10:23
1/9 anonim válasza:
Mert gondolom önbizalomhiányos zárkózott embernek nézel ki :(
3/9 A kérdező kommentje:
Igen, elült a csaj mellőlem :(
2016. szept. 27. 10:39
5/9 anonim válasza:
4es, aznap este apukád is ezt mondta?
6/9 anonim válasza:
Ne csak reklamálj, tegyél magadért!
Növessz hosszabb kulcscsontokat, dúsabb hajat, magasabb arccsontokat, erősebb állat/állkapcsot, és egyből máshogy viszonyulnak majd hozzád a lányok!
7/9 anonim válasza:
Van egy trükk arra, hogy ronda fiúként körülugráljanak a nők: legyél homokos. Persze nem kell valóban annak lenned, csak viselkedj úgy, öltözz úgy, beszélj úgy szóval, hogy elhiggyék.
Ez nem vicc, sok ilyen esetet láttam már és működik.
8/9 anonim válasza:
#7, a manapsági díszb.z.kra gondolsz? :D
9/9 Eva Reichert válasza:
Csina'lj ugy mintha nem e'rdekelne ma's ta'rsasa'ga. Ezt kevesen tudja'k elviselni. Az meg hogy ronda vagy, nem ronda vagy, nahem ma's mint a tobbi fe'rfi. Ennyi. Ha la'tja'k rajtad, hogy buszke vagy e's van tarta'sod akkor hamarosan felfigyelnek ra'd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!