Miért van ez? Szinte senki nem barátkozik velem az osztályban 9. -es vagyok. Ha valakire rá mosolygok az osztályban akkor se mosolyog vissza meg semmi. Olyan rossz. Mi lehet az oka?
Ez az első hét, nyugodj meg :) Legyél kedves és nyitott és szállj be a közös programokba. Reggel magabiztosan köszönj mikor belépsz a terembe :)
Menni fog ez az első hét csak :)))
9.-es vagy, akkor gondolom új iskola, új osztály, ugye? Ez még csak az első hét, nem kell megijedni!
Ne csak rájuk mosolyogj, és várd a csodát, menj oda és beszélgess velük! Találj olyat, aki egyedül van és menj oda hozzá! Kell még 2-3 hónap, hogy kibontakozzon mindenki, második félévre már teljesen más lesz a helyzet! :)
Úgy értem, második félévre már az osztályban mindenki ismer majd mindenkit, és nagyjából kialakul egy normális osztályközösség.
Barátokat így, az elején jó szerezni! :)
Soha nem késő! Csapódj oda akkor 2-3 emberhez, beszélgess velük, kérdezz róluk!
Ha nem vagy elég magabiztos, akkor tartson veled a barátnőd is! Szurkolok!!
A legjobb barátnőmet 9.-ben ismertem meg, novemberben :) Addig ide-oda csapódtam jó kapcsolatokat alakítottam ki.
Fel a fejjel, kicsit fejlesztgesd az önbizalmadat a hétvégén és kezd új lappal hétfőn :)
Szia, azóta mi történt?
Egyébként eleinte én is valahogy így voltam, nálunk gólyatábor volt és csináltak egy csoportot facebook-on az osztálynak, és ott ugye az egész osztály szinte összeismerkedett és táborban is olyan gáz volt, hogy már mindenki ismert mindenkit, csak én nem...ott inkább a másik osztályból lettem nagyon jóba egy lánnyal, meg abba az osztályba jár barátnőm is, akivel osztálytársak voltunk régen, szóval csak velük lógtam. De szeptemberben, amikor elkezdődött az iskola, odamentem a lányokhoz és aki szimpatikus volt, azokhoz odacsapódtam szünetekben is meg minden és így 2 lánnyal az osztályból nagyon jóba lettem, meg még van pár lány, akikkel szoktam 1-2 szót váltani. A fiúk közül is vannak, akikkel szoktam beszélgetni.
Szóval ha még nem sikerült volna beilleszkedned, sok sikert! :)
15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!