14/f vagyok. Miért nem barátkozik velem senki? lenne pár kérdésem. Többi lent.
Mindenkinek vannak gyengébb időszakai, de van akinek tartósan elmegy az önbizalma és különböző okok miatt depresszióba eshet. Lehet nálad is ez a helyzet, de ismerni kellene a probléma forrását. Gondolom törődésre vágysz, de ez nem egyszerű helyzet.
Szólj a szüleidnek, keressetek fel egy szakembert, próbáld feltárni mi miatt érzed ezeket. Az öngyilkosság, magad vagdosása nem megoldás.
Először is, sajnálom, ha nyers leszek, de a ezeket meg kell említenem/kérdeznem:
5.-ben felvágtad az ereidet?( Gondolom, nem egy érre fókuszáltál...és nem 5.osztályban...és egyátalán, miért?)
Hogy lehet barátnőd, ha ki ennyire ki vagy közösítve, és szarul vagy?
*ugranék
*jutnék
A válaszaim pedig:
Gondolom, azért közösítenek ki, mert 5.-ben felvágtad az ereidet,és ...ez nem túl megszokott.
-
-
-
-
-
(Amikre nem tudhatom a választ)
Meglepő módon, fájna, ha kiugranál egy vonat elé.
-
(Erre a kérdésre a válasz attól függ, melyik hit, Isten, az,amit elfogadsz, és tisztelsz...olvass utána.)
Nem tudom eldönteni,hogy csak egy troll vagy, vagy egy ennyire átlag alatti inteigenciával rendelkezel, de élveztem a válasz írását, szóval nem is érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!