Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a Maslow piramis szerint a szex ugyanolyan alap szükséglet mint a a víz, lélegzés vagy az evés akkor miért lett sok pasi szexuális jogfosztottságra kárhoztatva?

39
Van bármilyen statisztikai adatod erre nézve?
A párkeresésben meg az van előnyben, akinek kevésbé sürgős. Ha valakinek mindegy, csak szerves anyagba mártsa a farkát, az bizony elinflálja a saját értékét.

"álltak az élet minden területén a férfiak felett"
A 40 év munkaviszony utáni nyugdíjon (amivel én se értek egyet nőként) mégis miben állnak a nők a férfiak felett? :D

Itt a nők alatt gondolom a “jó nőket” érted, mert egy kevésbé dekoratív nőnek ugyanolyan nehéz a pár keresés mint a kevésbé jól kinéző férfiaknak. Ezt semmilyen jogrendszer nem szabályozza, mindenki azzal ismerkedik akivel szeretne.
A nőknek meg nem célja “nyerni” vagy a férfiak fölé helyeződni.
Nem tudom mi értelme nők vs férfiakban gondolkodni, a legtöbbünk egyenlő félként tekint a másikra.

"A nőknek meg nem célja “nyerni” vagy a férfiak fölé helyeződni."
Ezt annyival egészíteném ki, hogy sajnos tényleg van egy pár femináci nő, csak azt nem értem miért vetítik ki páran az ő debilségüket a teljes női nemre.

Szexet szerintem úgy kéne értelmezni, mint szaporodás céljából, de nem úgy, hogy akkor jár a szex, hiszen amúgy se akar mindenki szaporodni hiába szexelnek.
Nem várható el, hogy a nők, akik neked tetszenek lefekudjenek veled, mert az erőszak, az emberi jogait szednéd el!
Te mit szólnál hozzá, hogy tetszel a követ, öreg, ronda Mariska néninek és muszáj lenne lefeküdni vele, vagy esete lennél bi/meleg pasiknak és szét kellene tenni a lyukad? ^^
Gondolkodj már legalább egy kicsit. -. -"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!