Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a Maslow piramis szerint a szex ugyanolyan alap szükséglet mint a a víz, lélegzés vagy az evés akkor miért lett sok pasi szexuális jogfosztottságra kárhoztatva?

Mert a jogokat az emberek nem ingyen kapják csak úgy a semmiért. Azokért meg kell küzdeni.
Ha antifeminista incel tüntetők tömegei dobálnák a rendőröket kővel, miközben felgyújtanák az autókat és még egyéb nem részletezett dolgokat is csinálnának… a rendszer is nyilván máshogy állna a dologhoz.
Viszont látunk bármelyik országban ilyet? Egyelőre a blackpilled incelek inkább a discord szerveren osztályozzák egymás arcát meg páran ütik is magukat kalapáccsal, hátha attól majd kelleni fognak a nőknek (nem vicc).

34
Megnéznék egy ilyen tüntetést. Könnygáz, vízágyú, gumilövedékek... Megérdemelné, aki az emberiség felébek elnyomásáért tüntikézne

Lehet én vagyok tudatlan, de miben is állnak a nők a férfiak felett?

36
De hülye vagy. :D
Mégis miféle többletjogai vannak a nőknek?
Igen, a kvóta (Magyarországon nincs egyébként) szerintem is gáz, de párezer embert érint, nem többet. Ezen kívül mi az istenről beszélsz?

37: A cégek legfelsőbb vezetését és az építkezési munkát leszámtva mindenhol minden területen minden szempontból a nők vannak előnyben.
Párkapcsolatok, online dating, munkahely.. nincs kivétel. Ha szabadjára engedjük a feminizmust, az azt eredményezi, hogy alapvetően a nők nyernek.. meg a nők által kiválasztott férfiak.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!