Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy férfi vagy nő mellett ki bírni egy életen át?
Figyelt kérdés
Értem én hogy szerelem meg stb. De akkor is. Ha imádom is a gyrost néha rá se bírok nézni és inkább egy hotdogot tolnák le. Már ha értitek. De az sem megoldás, hogy egy házasságból félre lépjek, viszont vágyom a hotdogra mert a gyros az mindig csak gyros és szinte sosem csípős, vagy izgis, vagy másabb a körítés, mindig csak ugyan az és unom belé...2023. aug. 4. 23:45
11/14 anonim 

válasza:

Te már meg fogod csalni a férjed, vagy már meg is tetted...
12/14 anonim 

válasza:

Te pont az a típus vagy, akit sok férfi keres is. Téged könnyen rá lehetne venni pl. swinger klub látogatásra. Vezesd rá a férjed és már meg is oldódott a problémád. A gyors is megmarad és hotdogot is ehetsz legálisan.
13/14 anonim 

válasza:

Felismeri azért az ember, hogy hiába kívánja időnként a hotdogot, ha eszik, akkor kockáztatja, hogy soha többé nem ehet a kedvencéből, a gyrossból.
14/14 anonim 

válasza:

Szerintem az se igaz hogy teljesen mindig ugyanaz meg hogy unalmas. Ha így érzed akkor már baj van.
Az emberek változnak hosszú távon és a titok abban rejlik hogy együtt változzatok egy irányba.
Újítani pedig mindig lehet csak akarni kell. A szexben is ki lehet próbálni új dolgokat, új játékszereket...egy csomó mindent ha mindkét fél nyitott erre és akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!