Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek egy életen át ki lehet tartani egy pár mellett?
A nagyszüleim és a szüleim ilyenek voltak, anyu még él szerencsére. Emlékszem a kórházban a nagymamám a papáért aggódott, szerette volna látni mindenáron. Akkor még nem tudtuk, de a buszon hazafelé, jött a telefon, hogy meghalt, ő tuti érezte. És annyira szerették egymást, hogy amikor a papát anno elvitték harcolni, a mama elérte, hogy akkor a fegyvergyárban helyezzék el a papát. Ők az apu szülei voltak, 8 évvel volt idősebb a papa.
Az anyu szülei között 1 év volt a mama idősebb. Anno mikor a papát elvitték Don kanyarhoz és a parancsnokuk, mikor látta, esélytelen a helyzet, mondta, hogy jussanak haza valahogy és még 2 bajtársával elindultak, mindig este, nehogy bajba kerüljenek és bujkálva, fagyott földből krumplit kikaparva, hónapok után haza értek. Az akkor 25é nagypapám pár hónap múlva összeházasodott a mamámmal, a fotókon látszik, mennyire lefogyott. Emiatt nem szerette a karácsonyt, vis a fenyőgyanta illatát, mikor állította fel és faragta ki, mivel az erdőben haladtak, hogy visszajussanak. De ezt egy 9é kislánynak nem lehetett elmagyarázni, ő anyu húga.
Az unokatestvéreim is hűségesek. És volt, egy esti gimis osztálytársnőm, aki egy éjszaka őszült meg, mert a férjét kórházba kellett szállítani, annyira szerette és aggódott érte, sikerült megmenteni, utána a nő festette a haját, nagy szeretetben éltek.
A magam részéről, volt pár hosszú kapcsolatom és az egyik tabu mentes volt, ott más miatt nem működött és szakítottam, kalandom is szingliként.
Azt mondom, már csak nyitott kapcsolat, nem megy a monogámia, de sose csaltam meg senkit.
Nem vagyunk egyformák, még szép. Pálcát senki felett nem török.
N
#7 ahogy értelmeztem a megadott szövegekből, az utóbbira!
Az összetartás képessége nem a kezdeti szerelem mértékén vagy a szexuális inger szintjén múlik, HANEM KURVÁRA A HÉTKÖZNAPI KOMPATIBILITÁSON.
Jöhetnek a lepontozások... ezt muszáj volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!