Kedves fogorvosisok!(akár orvosisok) Szerintetek lehetséges megtanulni egy teljesen új nyelvet B2 szinten egyetem mellett? Norvég nyelv érdekelne,úgyhogy nem a világ legnehezebb nyelvét választottam szerintem.:)
Idén fogom csak kezdeni a sulit úgyhogy 5 évem van igazából elsajátítani ezt a tudást :D. Koreai is érdekel,de ahhoz egyedül szerintem kevés vagyok.:(
Angolul tudok csak,ezért mindenképp szeretnék egy másik nyelvvizsgát.:)
(nem tudom jól vagyok-e informálva,de mintha a diplomához 2 nyelvvizsga kéne(?) )
Van valaki aki esetleg tanult mellette nyelvet is?:)
Nem tervezem spéci tanfolyamokra járni,max nyáron.( egyedül,esetleg minimális segítséggel pl online órán tanulnám évközben)
Tudom hogy kár ilyeneken agyalni főleg hogy lesz elég megmérettetés a vizsgák miatt,viszont ha más is meg tudta csinálni és suliban is jó eredményei voltak akkor több motivációm lesz hozzá.:)
Nem szeretnék senkit sem felzaklatni ezzel a kérdéssel,tudom hogy nem olyan nagy dolog megtanulni egy idegen nyelvet manapság,de tudom hogy nehéz első 2-3 évben időt szánni plusz tevékenységekre.
Köszönöm előre is a válaszokat,főként személyes tapasztalatokra vagyok kiváncsi :)
További szép napot!🍉
Köszi nektek is! Örülök ha csak egy kell,mert azt a feltételt már teljesítettem.:)
Akkor inkább később kezdek el ilyenekkel foglalkozni,de azért a biztonság kedvéért ebben a pár hónapban tanulgatok valami.:)
Köszönöm szépen a részletes választ :)!
A személyes tapasztalatoknak nagyon örülnék :))
Egyébként jó szakot választottál,érdekes lehet.:)
Szerintem ne az első 2 évben tedd ezt. Vizsgaidöszakban örülni fogsz, hogy lyuk van a...
Hasznosabb, mint a lovári, amit egyébként nyelvérzék nélküli bölcsészek szoktak szeretni, úgyhogy hajrá.
A német lehet, hogy hasznosabb, az olasz a dallamossága miatt könnyebb, a franciák más nyelven nem hajlandóak beszélni, úgyhogy velük nem is érdemes foglalkozni.
A koreai még egy izgalmas választás.
Passzív módon is lehet egyébként nyelvet tanulni, addigis nézz filmeket norvégül/koreaiul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!