Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy lány mellett egész életen át?
Normális, ha valaki egész életében egy lánnyal van?
Szeretem a barátnőm, néha összeveszünk elég rendesen, és ilyenkor elgondolkozok ezen. 3 éve vagyunk együtt, nem kevés idő. 22-22 évesek vagyunk.
Sokszor elgondolkozok, hogy talán tovább kellene lépni, nem csak ő létezik a világon. Meg hogy mennyi minden ki fog így maradni az életemből.
Viszont aztán talán csak rosszabb lesz, ha nem fogok még egy ilyen jó párt találni, mint amilyen ő. Talán elmúlt a szerelem már?
Tipikusan az a személy vagy, aki inkább félre áll, és meghátrál, mert adódik egy kis probléma a kapcsolatban. Figyelj, minden kapcsolatban vannak viták! Ez elkerülhetetlen!! A régiek, nem otthagyták a másikat, mint ahogy manapság annyira divat lett, hanem megbeszélték, kibékültek és szerették tovább egymást!
Úgy látom, csak a szövegedből gondolom, hogy a szüleid már külön váltak! Mert akkor lenne előtted egy olyan példa, ahol láthatnád, hogy a párkapcsolat nemcsak napsütésből áll. Jön néha egy-két vihar, ami megújítja a kapcsolatot.
Tételezzük fel, most otthagyod a jelenlegit, és mi a garancia, hogy a következőnél nem lesz vita? Semmi, mivel nincs párkapcsolat viták és veszekedések nélkül! Szokj hozzá!!
Tudod, a legtöbb ember azt a valakit keresi, aki mellett leélhet egy egész életet! De te ezek szerint, még nem vagy azon a szinten, hogy ennek a jelentőségét megértsd!
Hallottad már azt, hogy örök szerelem, élethosszig tartó házasság, kapcsolat?
És igen, NORMÁLIS, HA VALAKI EGY ADOTT SZEMÉLY MELLETT AKARJA LEÉLNI AZ EGÉSZ ÉLETÉT, mivel mindenki ezt keresi!
A barátnőd mellett nem tudod kiélni magadat? És mit hagynál ki az életedből, amit mellette nem tudnál megtenni?
Ha nem szereted, és nem vagy biztos a kapcsolatotokban, akkor hagyd ott, nem kényszer a kapcsolat és a szerelem!
Egyetértek az előző válaszadóval!! Bennem is rögtön felmerült a kérdés, hogy mégis mi lenne az a nagy dolog, ami kimaradna az életedből?! Már ne is haragudj a szóhasználatért, de az őszinte véleményalkotás híve vagyok szóval...hiányozna, hogy össze-vissza dugj minden nőt, akinek még talán a nevét sem tudod, komolyan ez hiányzik? Sajnos egyre több férfi ismerősömtől hallom, hogy nekik ez az életvitel nagyon tetszik, mitöbb csinálják is, viszont az életük teljesen üres, céltalan, nem nézik a nőket többre egy darab húsnál és én az ilyen férfiakat nem tudom tisztelni és nem mellesleg nem is akarom. Ha nem szereted a párod, benned van a "kiélni vágyás", akkor inkább hagyd ott, mielőtt megcsalod és összetöröd a szívét. Egyébként ha valakit igazán, szívedből szeretsz, az nem múlik el, tapasztalatból beszélek.
Nem értem miért lett ez olyan nagy divat a férfiak körében, hogy 'éljük ki magunkat, b*****k meg a fél várost és akkor lesz igazi férfi önbecsülésünk'. Szánalmas...
Én örülnék neki,de mindig is így volt vele.
Ha ez megfordult a fejedben,akkor valószínűleg már baj van...
2.-s részben egyet is értenék veled de arra kérdésre hogy miért is lett ez nagy divat a válasz az hogy mert ezt érdemlik a mai nők és semmi többet, saját maguknak köszönhetik hogy csak egy húscafatnak vannak nézve mert azok is. A házasságok kb 80 %-ban valaki megcsalja a másikat és ennek a 80%-nak a 70%-ban a nők.
Kérdező ha megtaláltad a maradék 20 százalékot akkor normális hogy vele éled le az életed és nagyon becsüld meg. Viszont ha a 80%-ból választottál akkor dobd, csald meg stb, nem érdemelnek mást.
Én fogadni mernék, hogy ha szakítanál vele és kicsit kiélnéd magad (meg persze ő is), akkor pár év múlva újra összegabalyodnátok és maradnátok egymás mellett..
Több ismerősöm is van, aki így járt.
Mint az exem. Nagyon kivancsi vagyok, ha evek mulva mar tobb non is atment es egyiknek sem komolyabban kelleni, azert fog majd bankodni vagy nem?
Ki tudja. Mindenesetre ez a gondolkodas mar reg rossz. Miert kell mindig csak vagyakozni, meg a jobbert ahitozni, amikor mar igy is jo minden?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!