Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogy bírjátok ki egy nő mellett egész életen át?
Én már túl vagyok néhány nőn, akikre mind azt mondtam, hogy mellettük kibírnám egy életen át. Ebből sejthető, hogy nem én voltam az, aki véget vettetem ezeknek a kapcsolatoknak :D
Szóval szerintem a nők jóval gázabbak ilyen szempontból :S
30/F
Második lennék.
Jelenleg egyedülálló vagyok, de általában a felvázolt problémából szokott megcsalás eredni. Összejön valakivel úgy, hogy igazából nem is tetszik neki, nem is ismeri eléggé, csak az újdonság varázsa, meg ilyen kis izgalmak "uralkodnak". Aztán jön egy valaki, aki vagy külsőleg, vagy belsőleg, vagy pedig mindkét területen "jobb", úgyértve, hogy azt a szintet képviseli az illető számára, amire már azt mondja, hogy "na, ilyet akarok". És már is kész a galiba, mert hiába van párja, ha ottvan ez az illető, akihez tényleg igazából vonzódik, aki tényleg megdobogtatja a szívét. Persze ez még mindig nem ok a hűtlenségre, mert tessék szakítani, vagy eleve nem is kell összejönni úgy, hogy nem érezzük minden téren "kielégítőnek" az illetőt. Én nem ugrok össze akárkivel. Hosszú távra (akár egész életre) keresek társat, ezért szeretném mélyen megismerni az illetőt, mielőtt esetleg elhamarkodott kijelentéseket tennék ("szeretlek"), illetve "alapkövetelmény" még, hogy ez a valaki bármiféle érzelmi kötelék vagy kémiai agymenés nélkül is nagyon tetsszen nekem, és ne az legyen, hogy majd a rózsaszín köd eloszlásával már nem látom szépnek, vonzónak.
Hát ennyi. Idealista vagyok, még nem találtam ilyen lányt, de nyitva vannak a szemeim! :)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!