Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet egy férfi vagy nő mellett ki bírni egy életen át?
Figyelt kérdés
Értem én hogy szerelem meg stb. De akkor is. Ha imádom is a gyrost néha rá se bírok nézni és inkább egy hotdogot tolnák le. Már ha értitek. De az sem megoldás, hogy egy házasságból félre lépjek, viszont vágyom a hotdogra mert a gyros az mindig csak gyros és szinte sosem csípős, vagy izgis, vagy másabb a körítés, mindig csak ugyan az és unom belé...2023. aug. 4. 23:45
1/14 anonim 

válasza:

Jó éhes lehetsz...
Nincs pénz ennivalóra?
2/14 A kérdező kommentje:
Most diétázom bakker ezért a hasonlat. Bocsi ha nem jött át
2023. aug. 5. 00:03
3/14 anonim 

válasza:

Semmiség az egész. Csak arra kell rájönöd, hogy számodra nála jobb nincs (ugy a fontosabb dolgok összevetésében)!
4/14 anonim 

válasza:

Félredugas nélkül? Ritka az olyan kapcsolat
5/14 anonim 

válasza:

A #3-asnak igaza van. Érezned, tudnod kell, hogy nála nincs jobb. Kell eleget szívnod ahhoz, hogy ez eljöjjön. Én 36 éves koromban találtam meg az igazit, és tudom, hogy nála nincs jobb. Így már nem is keresek mást, mert nincs még egy 36 évem. Végre élvezem az életet.
6/14 anonim 

válasza:

Úgy, hogy viszonylag "öregen" kell megállapodni.
Tehát mondjuk 28-30 évesen kezdeni komoly kapcsolatot, családalapítást.
8/14 A kérdező kommentje:
27 évesen mentem férjéhez, tehát volt időm "keresni"
2023. aug. 5. 07:03
9/14 anonim 

válasza:

Majd 40 év házasság után azt mondom hogy ki lehet bírni, csak egymás iránti türelem, és szeretet kell hozzá.
10/14 anonim 

válasza:

Kibírni ki lehet. A szerelem elmúlik. A szexuális vonzalom is (vannak párok, akiknél nem, ők a szerencsés kisebbség, akik monogámiára vannak programozva). A szeretet, a kötődés, a közös múlt, a tisztelet, a szövetség, a létrehozott közös élet összetarthat két embert. Amellett jellemzően sokan félredugnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!