Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi azt minden férfi, hogy egy választ író nő d*gni akar?
Figyelt kérdés
Hosszabb kihagyás után tegnap jöttem fel újra az oldalra. Válaszoltam többnyire szexualitás témakörű kérdésekre és rögtön kapom az üzeneteket.
Annyira elképzelhetetlen, hogy egy férjes fiatal nő megosztja a véleményét, tapasztalatát adott témákban és közben SEMMI hátsó- és ismerkedési szándéka sincsen?
2022. ápr. 23. 16:13
1/41 A kérdező kommentje:
Jó, helyesbítenék...
A "minden férfi"-t lecserélném a "férfiak többségére".
Tisztelet a kivételnek!
2022. ápr. 23. 16:17
3/41 anonim válasza:
én mindig hülye r ibanc vagyok, mert nem csalom meg, meg akkor minek válaszolok :D:D:D szánalmasak
4/41 A kérdező kommentje:
#2 helyesbítettem szerintem.
2022. ápr. 23. 16:19
5/41 A kérdező kommentje:
#3 én is kaptam már, hogy minek írok, ha nem akarok ismerkedni...
2022. ápr. 23. 16:19
6/41 anonim válasza:
Szerintem bepróbálkoznak hátha öszzejön nekik valami,van aki csak unalmában ír de vannak trollok is szépszámmal vedd lazán az egészet.
7/41 anonim válasza:
Az ide járó férfiak többségének nem teljesen ép az elméje és azt hiszi hogy egy pöcsszelfi és a lány bele is ugrik az ölébe vagy még sose látott puncit és mindent meg akar dugni. F
8/41 anonim válasza:
#3 huu ezt én is millió és egyszer megkaptam, hogy minek írok választ, ha nem küldök képet vagy nem lehet a válaszaimra recskázni
9/41 anonim válasza:
Egyetértek az eddigi válaszokkal. Miegészíteném hogy bárhol máshol ennyi a szint, szóval gyakorlatilag generációs, emberi probléma...
33f Debrecen
10/41 anonim válasza:
én szoktam írogatni lányoknak, de nem dugási célllal. emiatt már nekem se hiszik el, mert mindenki olyan céllal ír.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!