Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért hiszi azt minden férfi,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi azt minden férfi, hogy egy választ író nő d*gni akar?

Figyelt kérdés

Hosszabb kihagyás után tegnap jöttem fel újra az oldalra. Válaszoltam többnyire szexualitás témakörű kérdésekre és rögtön kapom az üzeneteket.

Annyira elképzelhetetlen, hogy egy férjes fiatal nő megosztja a véleményét, tapasztalatát adott témákban és közben SEMMI hátsó- és ismerkedési szándéka sincsen?

2022. ápr. 23. 16:13
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:
#9 nem tudom hány választ láttam tőled az utóbbi időben. Te tuti egy troll vagy...
2022. ápr. 23. 16:28
 12/41 anonim ***** válasza:
96%
Régen lehetett itt ismerkedni, sajnos sokat romlott a hely színvonala e tekintetben.
2022. ápr. 23. 16:39
 13/41 anonim ***** válasza:
88%

Én azt bírom mikor egy kifejtős kérdésre (pl hogyan és mit szeretsz) kapom a privát számonkérő üzenetet, hogy akkor én most xy módon nem is szeretem?

Vagy a "kedvencem": az "így-úgy mehet?" és az "ezt vagy azt engeded?" típusú üzenet. Marhára nem fogok magyarázkodni egy vadidegen pasasnak, az meg hogy számon is kér egyenesen nevetséges.

2022. ápr. 23. 16:52
 14/41 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem nem hiszi azt minden férfi, hogy dugni akarsz vele :)
2022. ápr. 23. 17:02
 15/41 kalandvagy1986 ***** válasza:
33%

Kedves Kérdező!

A #9-es nem hinném h troll, inkább "csak" egy új halász a tengeren aki próbál aktívan válaszolni. A kor és főleg a helyszín extra, hátha valaki helybeli veszi a lapot...

Mi is csináltuk ezt, próbáltuk belecsempészni a válaszokba a várost (is), hátha akad lány/ nő akinek megtetszik az ötlet és csatlakozna harmadiknak...

Természetesen nem így lett. Cserébe jöttek hozzászólások, levelek mindenféle válaszunkra: akkor is, azóta is. Számonkérés, hazugnak titulálás, bepróbálkozás kedves vagy éppen suttyó stílusban, stb.,stb.,stb...

36N, 35F

2022. ápr. 23. 17:29
 16/41 anonim ***** válasza:
95%
Nem hiszik, csak reménykednek :D
2022. ápr. 23. 17:40
 17/41 anonim ***** válasza:
0%
Mondjuk mert ez a szexualitás rovat. Ha valaki nem nyitott ismerkedésre, akkor egyáltalán miért jön ide felnőtt nő létére irogatni?
2022. ápr. 23. 17:51
 18/41 A kérdező kommentje:
Mert egy házas felnőtt nő fogja be a száját? Ne legyen véleménye semmiről? Tudtommal ez nem egy társkereső oldal, de lehet én vagyok eltévedve...
2022. ápr. 23. 17:53
 19/41 anonim ***** válasza:
12%
Nem kell, hogy befogd a szádat, de sokan meg ismerkedni vannak itt, ezt vehetnéd tudomásul. Itt méltatlankodsz, hogy privátokat kapsz. És? Én is kapok privátokat csajoktól nem egyet. Mégsem méltatlankodom.
2022. ápr. 23. 17:55
 20/41 anonim ***** válasza:
80%
Aki kapcsolatban van az már meg se merjen szólalni szexuális témában? Marhára fordítva ülsz a lovon 17es. A foglalt pasiknak is meg van tiltva akkor?😅
2022. ápr. 23. 18:14
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!