Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért hiszi azt minden férfi,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszi azt minden férfi, hogy egy választ író nő d*gni akar?

Figyelt kérdés

Hosszabb kihagyás után tegnap jöttem fel újra az oldalra. Válaszoltam többnyire szexualitás témakörű kérdésekre és rögtön kapom az üzeneteket.

Annyira elképzelhetetlen, hogy egy férjes fiatal nő megosztja a véleményét, tapasztalatát adott témákban és közben SEMMI hátsó- és ismerkedési szándéka sincsen?

2022. ápr. 23. 16:13
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
94%
Csak reménykednek.
2022. ápr. 23. 18:18
 22/41 anonim ***** válasza:
94%
Jo ez a "Csak reménykednek." szöveg. De akkor azt mondd meg, hogy ezt csak utolso bunko alpári modon lehet kifejezni?????
2022. ápr. 23. 19:14
 23/41 anonim ***** válasza:
39%

nekem kedvencem mikor jönnek ezzel a de hetente hányszor maszturbálsz? -hát nem írom fel a naptárban

de mi a kedvenc pózod? - teljesen hangulatfüggő

aztán én leszek a lenéző hülye p icsa mert így válaszolok, mégist mit várnak?

2022. ápr. 23. 19:18
 24/41 anonim ***** válasza:
33%

"Én is kapok privátokat csajoktól nem egyet. Mégsem méltatlankodom"

Úgy érted olyan csajoktól akik meleg pasik? Mert hogy egy csaj nem fog itt rádírni az tuti.

2022. ápr. 23. 20:12
 25/41 anonim ***** válasza:
15%

Itt páran el vannak tévedve de nagyon.

20. "Aki kapcsolatban van az már meg se merjen szólalni szexuális témában?" Ki mondta, hogy ne merjen megszólalni? (?) Azt mondtam, hogy ha megszólalsz a szexuális témában, és rádír valaki egy privátot ismerkedési célzattal, akkor mit kell ezen megsértődni? Néha amikor "gender semlegesen" szólok hozzá, és azt hiszik páran, hogy nő vagyok, akkor rám is rámír 5-10 ember (általában mindig ugyanazok), de ezen nem szoktam megsértődni. Ez egy ilyen fórum. Én is van, hogy ráírok erre-arra, és rám is rám szoktak írni.

24. "Mert hogy egy csaj nem fog itt rádírni az tuti."

Rád lehet, hogy nem, de én eddig több tucat igazi nővel leveleztem innen, többel le is feküdtem, és vannak innen csaj barátaim is. Arról én nem tehetek, hogy neked nem jön össze ez sem. De az való igaz, hogy mostanában feltűnően sok itt a kamus pasi, nő meg alig van.

2022. ápr. 23. 20:26
 26/41 anonim ***** válasza:
22%

Sok itt a kiéhezett tízen,húszon éves kisfiú aki még nem ismeri a nőket és azonnal próbálkoznak.

Én kerülöm őket mint a pestist, egyrészt azért mert már kiismertem a fajtájukat, másrészt meg nem szeretném megsérteni a rettentő nagy egójukat, hogy észreveszem őket.

F.44

2022. ápr. 23. 20:27
 27/41 anonim ***** válasza:
22%
Aha. Itt az emberek 98% pali a maradék 2%-nak a 80% meg kamu csaj.
2022. ápr. 23. 20:30
 28/41 anonim ***** válasza:
27%

Ha nem érdekel minek olvasod el a priviket? Le is lehet tiltani. Én is sok privit kapok, válaszolni se kötelező!

Ez annyira kényeskedős felvetés volt. Ha kimész az esőbe vizes leszel!

2022. ápr. 23. 22:28
 29/41 anonim ***** válasza:
29%

28.

Igen, én is tapasztaltam, hogy a normális kérdésemre sem hajlandó szinte egy nő sem válaszolni, ez egy a nőket meghazudtolhatatlan bunkó szokás.

De arra már jók lennénk férfiak, hogy defektnél segítsünk kereket cserélni…

Hát ott meg én nem szoktam válaszolni a kérésükre!

Én is kerülöm őket mint a pestist.

2022. ápr. 24. 08:31
 30/41 A kérdező kommentje:

#29, ne általánosíts...

Én szoktam válaszolni, addig amíg nem kezd intimmé válni a beszélgetés, ha nem válaszolnék nem tudnám, hogy mit akar.

Ja, és kereket is tudok egyedül cserélni.

2022. ápr. 24. 08:35
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!