Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit csinálhatunk rosszul szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálhatunk rosszul szex közben?

Figyelt kérdés

Most másodjára van megint ilyen felfázás szerű bacis bajom.

Kicsit érthetőbben...ég pisilés közben a hasam alja is és a hugycsövem is.

Elméletileg szex közben a belekben található baktérium tud feljutni, de nem csináljuk análba meg semmi.

Ez így azzal,hogy nedvesedek odakeveredhet? Vagy mi okozhatja így konkrétan?

Mit csináljunk,hogy ezt elkerüljem?

febr. 14. 10:58
 1/8 anonim ***** válasza:
18%
Nem nemibeteg a partnered?
febr. 14. 10:59
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szex előtt furcsi. Valamint minden esetben tiszta a kezetek? A srácnak rendben vannak a körmei?
febr. 14. 11:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Előfordul hogy két ember baciflórája nem egyezik, olvass utána: vőlegény betegség (van női megfelelője is).
febr. 14. 11:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Szex előtt legyen altesti mosakodás mindkettőtöknél, s kézmosás is alap. Utána pedig menj el pisilni. Ne a szex utan 1 órával, hanem max. 10 perc múlva. Így csökkentheted az esélyét, hogy valamilyen baci feljusson a húgycsöveden át.
febr. 14. 12:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Van, aki kevésbé érzékeny, annak ezek nem szükségesek, de aki hajlamos ilyesmire, annak muszáj figyelni rá. Egyik barátnőmnek ez a módszer segített.

4-es voltam.

N

febr. 14. 12:17
 6/8 A kérdező kommentje:

Most tényleg...egy felaljzott pillanatban szóljak neki,hogy gyerünk Mucika és mossuk meg szépen a farkad meg sunimat? Oké...először lehet ezt szexy-sen venni,de amikor rituálévá kell válljon. Szerintem lombozó.

Nem azt mondom,hogy koszosan, szutykosan, büdös fasszal szoktunk dugni, de nem jellemző szex előtt 10 perccel a fürdés.

A kézmosás oké...alapból mindig kezet mosogatok. De ez az alulról állandó mosdás. Kivitelezhetetlen.

febr. 14. 13:29
 7/8 anonim ***** válasza:

Tapasztald ki, neked mi válik be. Lehet elég az is, ha csak kezet mostok, s szex után elmész pisilni. Én erre a kettőre figyelek mindig. De barátnőm annyira érzékeny volt, hogy neki ez nem oldotta meg a problémát.

4,6 vagyok.

febr. 14. 13:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Plusz nagyon jó a tőzegáfonya kapszula szedése is a húgyutak etősítésére.
febr. 14. 13:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!