Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A feleségem ha nagyon fel van...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleségem ha nagyon fel van izgulva fehér krémes elö váladék folyik ki a puncijábol más hölgynél is van ilyen?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 20:43
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen, előfordulhat. Semmi rendkívüli nincs benne, teljesen természetes dolog!
tegnapelőtt 20:55
 2/11 anonim válasza:
100%
Persze, minden lánynál előfordul.
tegnapelőtt 21:01
 3/11 anonim ***** válasza:
53%

Feleséged, ebből azt gyanítom hogy egy ideje már együtt vagytok. Ez most változott ilyenné és ezért tűnt fel vagy eddig is ilyen volt? Gondolom nem pár év után merült fel a kérdés.

Nekem az eddig partnereimnek mindegyiknek átlátszó volt. Egy alkalommal volt krémes és kiderült, hogy a partnerem félre ment. Gondolhatod hogy mitől lett az olyan.

Nyilván ez nem jelenti azt, hogy nálatok megtörténhet nem is azért írtam le, hátha valaki tanul belőle.

tegnapelőtt 21:08
 4/11 anonim válasza:
60%
Szerintem a 3as irja jól....:-)))
tegnapelőtt 21:10
 5/11 Eric Griffin ***** válasza:
42%
A feleséged nem egy fogkrémes tubus?
tegnapelőtt 21:58
 6/11 anonim ***** válasza:
63%
Nekem csak ovuláció ideje alatt jön fehér folyás.
tegnapelőtt 22:34
 7/11 anonim ***** válasza:
56%
Nekem is csak ovuláció alatt fehér, máskor inkább átlátszó.
tegnap 07:03
 8/11 anonim ***** válasza:
0%
Még mikor összejöttünk olyan volt.Meg is gyanúsítottam volt valakivel. Előtte nem sok csajom volt,nem láttam adig ilyet.
tegnap 08:34
 9/11 anonim ***** válasza:
56%
Nálam normál esetben átlátszó és sűrű a váladék, viszont ovuláció alatt átvált egy enyhén opálos/fehéres színbe. Nincsen ezzel semmi baj, teljesen normális és egészséges.
tegnap 11:39
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha nem épp a "barátnőnél" volt előtte akkor megnyugodhatsz. Ha ott volt hát akkor na..abba bizony más is beleengedte.😁
tegnap 12:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!