Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok mennyit költötettek ,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok mennyit költötettek , őszintén szexért?

Figyelt kérdés
tegnap 19:51
 1/9 Fragments of Fantasy ***** válasza:
27%
Nem tudom, nem számoltam mennyit költöttem el eddig óvszerre.
tegnap 19:53
 2/9 anonim ***** válasza:
Konkrétan szexre nem olyan sokat. Viszont fétisre nagyon sokat.
tegnap 19:54
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
Semennyit. Miért költenék olyanra, ami ingyen van?
tegnap 21:00
 4/9 anonim ***** válasza:
40%
Nulla
tegnap 21:19
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem tudom, nem számoltam mennyit költöttem el eddig kurvákra.
tegnap 23:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Én happy finish-re kb 100 ezret 3 év alatt. A szexuális segédeszközökre, amit otthon használunk kb 200 ezer. Swinger klubbra és oda való szexi ruhára mindkettőnknek 100 ezer körül. 39f
ma 06:29
 7/9 anonim ***** válasza:
38%

1.800.000 környéke - ennyi amit szexért fizettem. Ebben van 3 útszéli kaland, rengeteg hirdető prosti (különböző platformok; anno Hirdetés újság, később TFP magazin, mégkésőbb netes oldalak [piroslámpa, cgc, redzone vagy manapság rosszlányok]), illetve jónéhány félamatőr (aki nem prostiként dolgozik, csak simán pénzért szexel, pl: sugarbaby). Az összegbe nincs beleszámolva például a benzin költség - 80km-re lakom Pesttől, rengetegszer volt, hogy csak kifejezetten kurvázni utaztam fel.

48F

ma 07:34
 8/9 anonim ***** válasza:
Mennyit fizettem szexért nőknek? Semennyit. Mennyit költöttünk a feleségemmel különböző játékokra? :D Hááát 10+ éva alatt a franc se tudja már megszámolni. :D
ma 10:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Kellékekre 100fölött, élő szexért semennyit az tök megalázó lenne, szerencsére van elég vonzerőm. Tény, hogy olcsóbb lenne anyagilag mint rendes partnerrel de az a plusz megéri az árát :) F.
ma 11:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!