Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan fesztivál ahol...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan fesztivál ahol lányok és fiúk együtt zuhanyoznak?

Figyelt kérdés
tegnap 15:18
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudok róla, de jó lehet. F
tegnap 15:18
 2/8 anonim ***** válasza:
58%
Engem csak olyan érdekel, ahol pasik együtt. Egy ilyen bumszli fesztivál jó lenne.
tegnap 15:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ozora pl. Vannak ilyen lezárt fa ajtók, de kutya nem nézi, hogy kivel mész be a fülkébe, és a fa réseken még át is látsz néha a “szomszédba” :D
tegnap 15:37
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Sok fesztiválon voltam és elég sokszor előfordult hogy lányok bejöttek a férfi zuhanyzóba. Volt ahol 100 fős sor állt a női zuhanyzókhoz a férfihez meg kb nem volt sor. Ott pl. bejöttek a lányok. Pedig direkt hajnali 3-kor mentem akkor vannak a legkevesebben, mert én még férfiak előtt is szégyenlős vagyok (nagy sátor zuhanyzókkal, mindenki lát mindent, ráadásul a törölközőt is a bejáratnál kell hagyni, ha nem akarod hogy csuromvíz legyen). Itt zuhanyoztam, rajtam kívül alig voltak, de a csaj zuhanyzónál még ekkor is állt a sor szóval beszabadult két csaj. Az egyik eléggé megnézte a farkamat (ami a hideg víztől sajnos nem volt túl nagy).
tegnap 15:48
 5/8 anonim ***** válasza:

Nudista fesztiválon 😂 de ugyebár ott alapból pucér mindenki.

Amúgy meg amit fent írnak, nem áll őr a zuhanyzók előtt, előfordul hogy csaj jön be a férfi zuhanyzó részbe mert túl nagy a sor a női előtt. Nem szoktak rajta háborogni az emberek :)

tegnap 16:08
 6/8 Eric Griffin ***** válasza:
28%
Fesztiválon nem fürdenek az emberek, nemhogy közösen
tegnap 16:12
 7/8 anonim ***** válasza:
73%
Magyar fesztiválon tényleg nem fürdenek. Külföldi (pl. német) fesztiválokon igen
tegnap 16:33
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Én zuhanyoztam egyszer együtt fiúval ilyesféle helyen
tegnap 21:49

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!