Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisfarkúak, Mennyire befolyásolja a szexuális életeteket, a társkeresést a péniszetek mérete?
A kisugárzás semmi ezekhez képest.
#49 Rengeteg férfi a kis melleket szereti.
50. vagyok. Soha nem mondtam neki semmit nem akartam megbántani. Tudja ő is hogy gond van. Ő is sokszor nem érez. Én máshogy kielégítem. De én semmit nem kapok.
Ezért kerestem mást szexre.
#54 látod, pedig ha szólsz tud ellene tenni
nem akartad megbántani, inkább megcsaltad
hát tényleg rendes tőled.
ha megbeszéltétek akkor ok
amúgy elég furcsa
Kb. 15-16/4,5 -os a farkam. Soha nem volt gondom , nrm tudom hány éves lehetsz ,de ha tanulsz önkontrollt, megtanulsz élvezetesen szexelni és oda figyelni a nőre szex közben, nem lesz gond . Nekem is mikor lankadt nagyon kicsi(6cm) ,de 3x4x re nő ha áll. Ezért kicsit frusztrál mai napig ,még a 14 éve meglévő feleségem elött is.
Ő mindig azt mondja ez a méret tökéletes neki , tény hogy sok palival nem volt előttem.
Szerintem lazulj ,tanulj és nem lesz gond . Ne gyötörd magad , mert fel fog örölni.
Be pozitiv!
59, hány eves vagy?
14 év alatt soha nem volt gondotok szexuális téren? Nem unjátok egymast?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!