Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nem akarnátok biszexek lenni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarnátok biszexek lenni?

Figyelt kérdés

Nincs nagyon hova ragozni, családalapítást leszámítva csupa előny lenne ha mindenki biszex lenne. Én imádnék biszex lenni, így is csapongó, es poligámista vagyok, de ezt mindkét nem felé, mennyei lehetne, szeretet, szexualitás terén.

Nektek mi a véleményetek?

2019. júl. 22. 18:42
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

7#, Mert nem vagy bi, de akarnál-e az lenni. Úgy egyértelműen tudnál úgy nézni rájuk, ezt is magába foglalja a kérdésem.

8#, Heteroként sem könnyű a te helyzetedben, szóval ez nem egy előny elvesztése.

9#, Akkor is különleges lenne, csak más formában. Miért bonyolítaná számodra?

10#, Én is ezt vágyom, ha már én nem lehetek bi. :D

2019. júl. 23. 09:13
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem jo dolog atelni mendkettovel .
2019. júl. 23. 21:58
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
én szeretek bi lenni és nem is érdekel ki mit gondol egyszerűen nem mondom el mindenkinek :) így lehetek hetero is papíron :) és így már meg is éri bi-nek lenni :) aki meg nem fogadja el bekaphatja akár fiú akár lány :D ennyi!
2019. júl. 24. 18:59
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

én már régóta gondolkodok azon hogy jó volna kipróbálni egy fiúval a dugást

passzív szerepben, milyen ha megdugnak

de a baráti vagy haveri körömben nincs olyan fiú aki szerintem szexelne velem

25

2019. júl. 25. 11:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!